Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep, locul 23 in clasamentul WTA dupa ce a urcat doua pozitii.

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, locul 23 in clasamentul WTA dupa ce a urcat doua pozitii.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care a ajuns in sferturi de finala la turneul de la Cincinnati, a urcat doua pozitii si se afla pe locul 23, cu 2. 040 de puncte, in clasamentul WTA, transmite Mediafax. Cea mai buna jucatoare din Romania in aceasta ierarhie este Sorana Cirstea, care se mentine pe locul 21, cu 2. 260 de puncte, informeaza site-ul wtatour. com. Monica Niculescu a urcat de pe locul 43 pe 42, cu 1. 265 de puncte, Alexandra Cadantu a urcat de pe locul 74 pe 73, cu 878 de puncte, in . continuă pe România Liberă

Simona Halep s-a calificat in optimi la New Haven

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, s-a calificat, luni, in optimile turneului de la New Haven, dotat cu premii in valoare totala de 690. 000 de dolari. Halep a trecut in runda inaugurala, scor 6-2,.

Simona Halep a invins-o pe Stosur si s-a calificat in sferturi, la Cincinnati

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 25 WTA, a invins-o, joi, pe sportiva australiana Samantha Stosur, numarul 11 mondial, in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, si s-a calificat in sferturile.

Simona Halep, invinsa de Serena Williams la in sferturile turneului din Cincinnati.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 25 WTA, a fost invinsa, vineri, scor 6-0, 6-4, de numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, transmite Mediafax. Williams s-a impus in fata lui Halep dupa o ora si patru de minute de joc, informeaza wtatennis. com. Pentru accederea in sferturile de finala, Halep va primi 225 de puncte WTA si un premiu de 49. 040 de dolari.

Simona Halep a invins-o pe Stosur si s-a calificat in sferturi, la Cincinnati.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 25 WTA, a invins-o, joi, pe sportiva australiana Samantha Stosur, numarul 11 mondial, in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, si s-a calificat in sferturile competitiei, transmite Mediafax. Halep s-a impus in fata lui Stosur, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-2, dupa o ora si 57 de minute de joc. In sferturile de finala, Simona Halep o va intalni pe principala favorita, jucatoarea americana Serena Williams, numarul 1 mondial. Calificarea in .

Simona Halep a eliminat-o si pe Samantha Stosur in turneul de la Cincinnati si o va infrunta in sferturi pe americanca Serena Williams

Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep locul 25 WTA) isi continua parcursul excelent in turneul de la Cincinnati SUA), calificandu-se in sferturile de finala, dupa ce joi noaptea a invins-o cu in trei seturi pe australianca Samantha Stosur, favorita nr. 11 a turneului. In sferturi, Halep o va intalni pe favorita principala, nr. 1 mondial, americanca Serena Williams.

Simona Halep a pierdut in sferturile turneului de la Cincinnati in fata americancei Serena Williams

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 25 WTA, a fost invinsa, vineri, cu scor 6-0, 6-4, de numarul unu mondial, americanca Serena Williams, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, informeaza wtatennis. com, potrivit Mediafax.

Simona Halep, invinsa de Serena Williams, la Cincinnati

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 25 WTA, a fost invinsa, vineri, scor 6-0, 6-4, de numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, informeaza .

LIVE Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Cincinnati

Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT de la ora 22:00 meciul pe care Simona Halep il disputa contra Serenei Williams in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale in valoare de 2. 36 milioane de dolari.

Urcare de doua locuri pentru Simona Halep in clasamentul WTA

Sfertul de finala disputat in turneul de la Cincinnati a ajutat-o pe Simona Halep sa avanseze doua locuri in ierarhia mondiala WTA.

GAME CU GAME Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Cincinnati

Onlinesport. ro a transmis LIVE TEXT, vineri seara, meciul pe care Simona Halep l-a disputat contra Serenei Williams in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale in valoare de 2. 36 milioane de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )