Libnet.ro
UNICEF

07:45

Simona Halep merge in sfeturi la Indian Wells. Meci cu Serena Williams

Online Sport Online Sport,
Simona Halep merge in sfeturi la Indian Wells. Meci cu Serena Williams

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Indian Wells dupa un meci de 46 de minute cu Barbora Strycova, jucatoare care a abandonat in debutul setului al doilea din cauza unor probleme de sanatate. Halep conducea in momentul retragerii adversarei sale cu 6-3, 1-0. continuă pe Online Sport

FOTO Surpriza mare, de care a avut parte Simona Halep dupa prime victorie de la Indian Wells. Cine a asteptat-o la vestiare

Simona Halep a trecut cu bine de primul meci de la Indian Wells, spulberand-o cu 6-1,6-1 pe Vania King, o americanca originara din Taiwan.

FOTO Surpriza de care a avut parte Simona Halep dupa prima victorie de la Indian Wells. Cine a asteptat-o la vestiare

Simona Halep a trecut cu bine de primul meci de la Indian Wells, spulberand-o cu 6-1, 6-1 pe Vania King, o americanca originara din Taiwan.

Indian Wells. Simona Halep va juca din nou cu Serena Williams

Jucatoarea americana Serena Williams, liderul circuitului profesionist de tenis feminin, s-a calificat fara probleme in sferturile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells.

Ce crede Serena Williams despre Simona Halep inaintea meciului de la Indian Wells si de ce o apreciaza pe romanca

Simona Halep si Serena Williams se vor intalni la noapte in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in sferturi la Indian Wells, unde va da peste Serena Williams. Ce spune despre duelul cu liderul WTA

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells, dupa ce a trecut de Barbora Strycova.

Mica, nervoasa, divortata.Totul despre adversara Simonei Halep din optimile de finala de la Indian Wells

Simona Halep a ajuns in optimile de finala de la Indian Wells, dupa ce a trecut de Ekaterina Makarova, intr-un meci care a durat o ora si cinci minute.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa calificarea in optimi la Indian Wells. Cui a tinut sa multumeasca romanca

Simona Halep a facut un meci consistent in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, in care a trecut de rusoaica Ekaterina Makarova.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale turneului WTA Premier de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 6. 605 dolari, dupa ce.

Smiley si Simona Halep ar putea forma cel mai nou cuplu

Smiley a parcurs mii de kilometri pentru a o vedea pe Simona Halep jucand la Indian Wells. Cantaretul a fost surprins de camerele de laut vedere in tribuna alaturi de Horia Tecau, potrivit wowbiz. ro. Smiley a facut.

LIVE Simona Halep-Ekaterina Makarova in turul 3 la Indian Wells (luni dimineata dupa 6:30)

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anuntat programul pentru ziua de duminica, iar Simona Halep este programata in ultimul meci de pe arena centrala nu inainte de ora locala 20:30.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )