Libnet.ro
UNICEF

08:01

Simona Halep, mesaj dupa ce a fost diagnosticata cu COVID-19. Noi detalii despre recuperarea campioanei

B1 B1,
Simona Halep, mesaj dupa ce a fost diagnosticata cu COVID-19. Noi detalii despre recuperarea campioanei

Simona Halep a anuntat printr-o postare publicata pe pagina oficiala de Facebook ca se simte bine, acesta fiind primul mesaj pe care sportiva il transmite de cand a fost diagnosticata cu noul. continuă pe B1

Simona Halep, noi detalii despre starea sa de sanatate, dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Simona Halep a revenit, miercuri, cu noi detalii despre starea sa de sanatate, dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Campioana a postat si o poza in care zambeste si arata ca se simte foarte bine.

Cum se simte acum Simona Halep, dupa anuntul infectarii. Reactia romancei este clara

Simona Halep a anuntat sambata ca a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si ca se afla in autoizolare. De asemenea, jucatoarea de pe locul 2 mondial a precizat ca simptomele sunt de nivel mediu. Halep a revenit cu informatii pe care fanii ei din intreaga lume le asteptau cu nerabdare. Starea ei de sanatate .

Cu cine s-a intalnit Simona Halep inainte sa fie depistata cu covid-19. Asa s-o fi imbolnavit?!

Simona Halep a fost filmata de jurnalisti cu mai putin de 72 de ore inainte sa anunte faptul ca a fost infectata cu coronavirus. Cu cine a intrat in contact celebra sportiva? Cu cine a luat contact Simona Halep inainte de anuntul ravasitor ca a fost infectata? Cunoscuta jucatoare de tenis a fost surprinsa de .

in ce stare ingrijoratoare se afla, de fapt, Simona Halep: Este in neregula

Simona Halep a anuntat sambata ca a fost testata cu noul coronavirus, dar a asigurat ca starea ei este buna. Totusi, antrenorul ei, Artemon-Apostu Efremov, pare destul de ingrijorat de situatie. Spune ca, de fapt, simptomele Simonei sunt medii. Pe de alta parte, s-a aratat surprins ca jucatoarea de pe locul 2 mondial a fost .

Nou record pentru Simona Halep! Nici ei nu ii vine sa creada ce a reusit

Simona Halep a incheiat sezonul 2021 pe locul 2 in clasamentul WTA si cu trei titluri castigate. S-a impus la Dubai, Praga si Roma si are cele mai multe trofee intr-un sezon serios afectat de pandemia de coronavirus. Pe de alta parte, prestatiile din turneele de Grand Slam la care a participat au fost mai .

Simona Halep, strigat disperat pentru ajutor. Fac apel pentru aceasta cauza

Sportivii consacrati ai Romaniei s-au adunat in luna februarie a acestui an in Parlament, unde au pus pe masa problemele legate de domeniul sportiv in Romania, aratandu-si sprijinul pentru noua generatie, dar aducand si reprosuri autoritatilor pentru slaba infrastructura. Nadia Comaneci: Sportul de masa lipseste foarte mult in Romania. Generatia de azi are tot sprijinul .

Ultimele vesti despre starea de sanatate a Simonei Halep, dupa ce a fost confirmata cu Covid

Simona Halep,una dintre cele maiconstante jucatoare din circuitul feminin, i-a luat prin suprindere atat pe cunoscutii ei, cat si pe fanicu postarea de sambata de pe Twitter in.

DigiSport: Momentul de gala produs de Simona Halep dupa ce WTA i-a lansat o provocare interesanta

WTA i-a lansat provocarea Simonei Halep de a comenta cele mai importante faze ale semifinalei de la Roma cu Garbine Muguruza, 6-3, 4-6, 6-4, iar constanteanca de pe locul 2 in clasamentul mondial s-a conformat si a iesit un montaj exceptional.

Biden, primul mesaj dupa rasturnarea de situatie din statele cheie: Nu sunt aici sa declar ca am castigat, dar e clar ca vom ajunge la 270 de voturi

E clar ca suntem in avantaj in suficiente state incat sa ajungem la 270. Nu sunt aici sa declar ca am castigat, dar cred ca atunci cand se va termina numaratoarea fiecarui vot, vom fi invingatori, a declarat Biden, in prima iesire dupa rasturnarea de situatie din statele cheie care l-au pus in poll-position pentru a invinge in lupta cu Donald Trump.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )