Libnet.ro
UNICEF

09:00

Simona Halep, neagra de suparare: Acest meci a fost un mare ca*at pentru mine. A tipat in timpul meciului: Proasto!

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, neagra de suparare: Acest meci a fost un mare ca*at pentru mine. A tipat in timpul meciului: Proasto!

Simona Halep a declarat dupa eliminarea de la Australian Open ca a avut prea mari emotii si ca nu a putut juca. Nervii din timpul meciulu nu au ajutat-o, insa ea da de inteles ca stie ce a gresit si ca va incerca mai mult pe viitor, acolo unde exista loc pentru performante mai mari. Halep se poate multumi ca a ajuns cea mai bine jucatoare din Romania clasata la Australian Open, in sferturile de finala. continuă pe Online Sport

Simona Halep, neagra de suparare: Acest meci a fost un mare ca*at pentru mine. A tipat in timpul meciului: Proasto!

Siona Halep a declarat dupa eliminarea de la Australian Open ca a avut prea mari emotii si ca nu a putut juca.

Simona Halep va avea un meci crucial in sferturi la Australian Open. Romanca ar putea egala un record vechi de 17 ani

Desi statistica nu-i e favorabila, daca o va invinge pe slovaca Dominika Cibulokova si se va califica in semifinalele Australian Open, Simona Halep va egala un record vechi de 17 ani al tenisului feminin romanesc.

Prima declaratie facuta de Simona Halep, dupa ratarea calificarii in semifinalele de la Australian Open

Simona Halep a parasit primul turneu de Mare Slem al anului, dupa ce a fost invinsa in sferturile de finala de slovaca Dominika Cibulkova.

Simona Halep: Este o victorie mare, trebuie sa ma bucur de fiecare meci

Simona Halep a ajuns in sferturile turneului de Grand Slam de la Australian Open, jucatoare din Romania trecand de Jelena Jankovic, fost lider mondial. Este o victorie mare, trebuie sa ma bucur de fiecare meci, a precizat Halep.

Simona Halep, sigura de urcarea pe locul 10 al ierarhiei WTA

Simona Halep va urca pe locul 10 in clasamentul WTA, dupa ce s-a calificat in sferturile de la Australian Open, iar Ana Ivanovic a fost invinsa de Eugenie Bouchard. Simona ar putea ajunge chiar pe locul noua, in cazul in care va trece de Dominika Cibulkova. Meciul dintre Simona si Cibulkova se va disputa in noaptea de miercuri, de la ora 02:00. Invingatoarea din acest meci se va intalni in semifinale cu Victoria Azarenka sau Agnieszka Radwanska.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Australian Open: Am avut emotii foarte mari.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, eliminata miercuri din sferturile turneului de grand slam Australian Open, a declarat ca a avut emotii foarte mari in partida cu Dominika Cubulkova, pierduta cu 6-3,6-0. Romanca este optimista in privinta viitoarelor turnee de mare slem la care ar putea juca, potrivit Mediafax. Pur si simplu nu am putut juca astazi. Am avut emotii, foarte mari emotii si nu mi le-am putut controla. Inainte de meci am fost foarte nervoasa, nu am simtit mingea, nu m-am putut .

Ponta o felicita pe Simona Halep: Suntem cu totii alaturi de tine in urmatorul meci!.

Premierul Victor Ponta a felicitat-o, pe Facebook, pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea in sferturile de finala ale turneului Australian Open. Citeste si: Simona Halep, in sferturi la Australian Open! Simona Halep merge in sferturile de finala de la Australian Open! Felicitari pentru parcursul de pana acum! Suntem cu totii alaturi de tine in urmatorul meci, cu Dominika Cibulkova!, scrie Ponta luni pe contul sau de Facebook. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep N.

Simona Halep explica infrangerea clara cu Cibulkova: Am avut emotii prea mari, nu am putut sa le stapanesc

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala de la Australian Open, dupa un meci in care a castigat doar trei game-uri. Chiar nu am putut sa joc, am avut emotii prea mari si nu am putut sa le stapanesc, a precizat Simona la finalul partidei cu Dominika Cibulkova.

Ruxandra Dragomir: Simona Halep poate castiga Australian Open. Atuurile romancei in duelul cu Cibulkova

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, considera ca n-ar fi deloc o mare surpriza ca Simona Halep sa castige Australian Open in acest an, scenariu posibil cu conditia ca romanca de 22 de ani sa evolueze fara presiune in urmatoarele meciuri de la Melbourne.

VIDEO Interviu Simona Halep dupa victoria cu Jelena Jankovic

Apasati aici pentru a vedea interviul acordat de Simona Halep pentru site-ul oficial al turneului Australian Open. Ascultati in limba engleza gandurile Simonei Halep dupa victoria cu Jelena Jankovic si cum va pregati meciul urmator cu Dominika Cibulkova. Halep s-a calificat in sferturi de finala la Australian Open, cea mai buna performanta a sa intr-un turneu de Mare Slem.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )