Libnet.ro
UNICEF

22:15

Simona Halep, pentru Forbes: Unii oameni cred ca Tiriac imi da bani

România Liberă România Liberă,
 Simona Halep, pentru Forbes: Unii oameni cred ca Tiriac imi da bani

Simona Halep a vorbit, intr-un interviu acordat prestigioasei publicatii Forbes, despre tipul relatiei pe care o are cu omul de afaceri Ion Tiriac si cum o ajuta acesta, subliniind ca nu este vorba despre un sprijin financiar, scrie ziare. com. continuă pe România Liberă

Simona Halep: Ion Tiriac nu mi-a dat niciodata bani, imi spune mereu sa fiu mai agresiva

Simona Halep a discutat cu jurnalistii de la Forbes despre anul 2016, despre influenta lui Ion Tiriac si despre colaborarea cu Darren Cahill. Ion Tiriac nu mi-a dat niciodata bani, cum spun unii. Imi zice mereu sa fiu mai agresiva si ca am tot ce imi trebuie pentru a castiga un Grand Slam, a punctat sportiva aflata pe locul 4 in ierarhia WTA.

Simona Halep, despre relatia cu Ion Tiriac: Este bine sa am o asemenea persoana importanta in viata mea si in cariera mea

Jucatoarea de tenis Simona Halep a vorbit intr-un interviu pentru revista americana Forbes despre relatia pe care o are cu omul de afaceri Ion Tiriac si in ce fel acesta i-a impactat.

Simona Halep vorbeste despre obiectivele din 2017 si despre relatia cu Ion Tiriac

Jucatoarea Simona Halep a acordat un amplu interviu revistei americane Forbes in care vorbeste despre jocul sau, despre obiectivele din 2017, dar si despre relatia pe care o are cu omul de afaceri Ion Tiriac.

Simona Halep: Ion Tiriac nu mi-a dat bani niciodata, suntem doar prieteni

Jucatoarea de tenis a acordat un interviu pentru Forbes in care a vorbit despre relatia ei cu magnatul roman, proprietarul turneului din Madrid.

Simona Halep, invitata in Republica Moldova de catre Marina Tauber. Tatal jucatoarei a REFUZAT!

Simona Halep este la fel de iubita si peste Prut. Cu ocazia unei vizite a tatalui ei, Stere Halep, in Republoca Moldova, Maria Tauber, sefa Federatiei Moldovene de tenis, a lansat o invitatie pentru Simona.

Legendele tenisului vorbesc despre Simona Halep: Ar merita scuturata putin

Martina Navaratilova si Chris Evert, au vorbit intr-un interviu acordat pentru CNN despre tenisul feminin actual, referindu-se si la Simona Halep. Castigatoarea a 18 titluri de Grand Slam, Martina.

Doua legende ale tenisului vorbesc despre Simona Halep: Ar merita scuturata putin

Intr-un interviu eveniment acordat pentru CNN, Martina Navaratilova si Chris Evert au vorbit despre tenisul feminin actual, referindu-se si la Simona Halep.

Agnieszka Radwanska, LOVITURA ANULUI in circuitul WTA, Simona Halep s-a clasat pe LOCUL DOI

Locul trei la mondial, Agnieszka Radwanska, a iesit castigatoare pentru cea mai frumoasa lovitura a anului, in ancheta WTA 61% din voturi). Pe locul doi aflandu-se Simona Halep cu 21% din.

VIDEO Agnieszka Radwanska, lovitura anului in circuitul WTA, Simona Halep s-a clasat pe locul doi

Agnieszka Radwanska, locul trei mondial, a iesit castigatoare in ancheta WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a anului. Poloneza s-a aflat pe primul loc in preferintele fanilor, cu 62% din voturi, in timp ce Simona Halep 4 WTA) s-a clasat pe pozitia a doua 21%).

Simona HALEP s-a afisat cu un BARABT la mall din Bucuresti. Cei doi au fost la shopping, au mancat inghetata si au stat de vorba zeci de minute (FOTO)

Tensimena Simona Halep, despre care se spune ca ar avea o relatie cu machedonul Costa Spone, si-a facut aparitia la mall din Capitala cu un barbat celebru. Cei doi au facut cumparaturi, au mancat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )