Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, pentru prima data in sferturile de finala la Roland Garros

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep, pentru prima data in sferturile de finala la Roland Garros

Pentru prima data in cariera sa, jucatoarea de tenis din Constanta Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Roland Garros, considerat unul dintre cele mai importante turnee, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Roland Garros: Roger Federer a fost eliminat in optimi de Ernests Gulbis, pentru prima data in ultimii 10 ani

Roger Federer cap de serie 4) a fost eliminat duminica in optimile turnului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a fost invins in 5 seturi de letonul Ernests Gulbis cap de serie 18), scor 6-7 5/7), 7-6 7/3), 6-2, 4-6, 6-3. Este pentru prima data din 2004 cand fostul lider mondial paraseste competitia inaintea sferturilor de finala. UPDATE Novak Djokovic, cap de serie nr. 2, a reusit calificarea in sferturi, dupa o victorie categorica la Jo-Wilfried Tsonga. Vezi in articol rezultatele din optimile jucate duminica.

Unde de SOC pe piata financiara. Economia Americii s-a contractat pentru prima data din 2011

Economia SUA s-a contractat in primul trimestru pentru prima oara din 2011, cu 1%, din cauza iernii deosebit de aspre care a perturbat activitatile economice si constructiile de proprietati rezidentiale si .

Simona Halep se califica in optimi la Roland Garros

Simona Halep ajunge in primele 16 jucatoare de la Roland Garros dupa un meci cu Maria Teresa Torro Flor careia nu i-a lasat decat trei game-uri in putin peste o ora de joc.

Ginnifer Goodwin si Josh Dallas, parinti pentru prima data

Bucurie pentru Ginnifer Goodwin si Josh Dallas. Starurile din Once Upon a Time au devenit parintii unui baietel, pe 29 mai.

Roland Garros: Simona Halep o va infrunta pe Svetlana Kuznetova in sferturile de finala

Simona Halep s-a calificat, in premiera, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros dupa ce a invins-o cu 6-4, 6-3 pe Sloane Stephens din Statele Unite ale Americii. in sferturi, Halep o va intalni pe castigatoarea meciului dintre Svetlana Kuznetsova- Lucie Safarova.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-3, pe americanca Sloane Stephens. Stire in curs de actualizare.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros. Florin Mergea, in semifinale la dublu

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-3, pe americanca Sloane Stephens. A patra jucatoare a lumii si cap de serie.

Roland Garros Simona Halep va juca impotriva Svetlanei Kuznetova in sferturi

Jucatoarea Simona Halep, a patra favorita, va juca in compania Svetlanei Kuznetova, cap de serie 27, in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce rusoiaca si-a asigurat calificarea in aceasta faza a competitiei in urma victoriei, scor 6-3, 6-4, in fata sportivei cehe Lucie Safarova, numarul 23, potrivit Mediafax. Simona a obtinut, luni, calificarea in sferturile de finala, dupa victoria cu Sloane Stephens cap de serie numarul 15), scor 6-4, 6-3, aceasta fiind cea mai buna performanta a jucatoarei noastre pe zgura pariziana. Ilie Nastase, la sport. ro: Simona a facut o partida slaba azi, dar a avut noroc si s-a calificat. Poate a avut nevoie si de adaptare la noul teren.

Roland Garros: Simona Halep, pe drumul spre cel mai ravnit trofeu din lume

Simona Halep, cap de serie numarul 4, joaca luni in optimile de finala ale turneului de grand slam Roland Garros, in compania americancei Sloane Stephens. Calificata pentru prima data in cea de a doua saptamana a turneului parizian, romanca isi doreste sa ajunga cat mai sus, poate chiar in actul final.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat , in premiera, in optimile de finala ale Roland Garros, dupa ce a invins-o azi, cu 6-3, 6-0 intalnirea cu Maria Teresa Torro-Flor. Halep o va intalni in optimi pe castigatoarea jocului Sloane Stephens- Ekaterina Makarova. Stephens are 6-3 an primul set si 4-3 in al doilea set.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )