Libnet.ro
UNICEF

20:15

Simona Halep a pierdut finala, de la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic. Romanca a abandonat din cauza unor probleme medicale

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a pierdut finala, de la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic. Romanca a abandonat din cauza unor probleme medicale

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si va incerca sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Simona Halep joaca finala, la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic. S-a terminat primul set

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si va incerca de la ora 20. 00 sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

LIVETEXT Simona Halep a pierdut finala Rogers Cup, la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic. Ea a abandonat in setul al treilea, din cauza unor probleme medicale

Simona Halep n-a avut norocul sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei, pierzand la Toronto, unde a avut mari probleme fizice.

LIVETEXT Simona Halep joaca acum finala Rogers Cup, la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si incearca sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

LIVETEXT Simona Halep joaca finala Rogers Cup, la Toronto, de la ora 20.00, contra elvetiencei Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si va incerca de la ora 20. 00 sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

Simona Halep a abandonat in finala la Toronto. Romanca are probleme serioase la piciorul stang

Simona Halep abadoneaza in finala la Toronto. Simona Halep-Belinda Bencic. Halep isi mai pierde o data serviciul. Simona incepe prost setul decisiv si isi pierde serviciul.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto, unde va juca impotriva sportivei Belinda Bencic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat in finala Rogers Cup, dupa ce a invins-o, sambata, in penultimul act al turneului Premier 5 de la Toronto, cu scorul de 6-4, 6-4, pe italianca Sara Errani, locul 17.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Azi, cu Agnieszka Radwanska (dupa ora 20:00)

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final. Halep joaca vineri in sferturile de finala, vineri, dupa ora 20:00,contra jucatoareiAgnieszkaRadwanska.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Vineri, cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final. Halep joaca vineri in sferturile de finala, la o ora pe care o vom anunta vineri dimineata,contra jucatoareiAgnieszkaRadwanska.

Simona Halep. Surpriza uriasa la Toronto. Cu cine va juca Halep in finala

Simona Halep a invins-o in semifinala pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA, scor 6-4, 6-4, si s-a calificat in finala turneului de la Toronto, scrie gsp. ro. in ultimul act romanca va da peste elvetianca.

Simona Halep in finala de la Toronto

Simona Halep si Sara Errani s-au intalnit, sambata seara, intr-un meci din semifinalele turneului Rogers Cup de la Toronto, partida castigata de jucatoarea noasta in doua seturi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )