Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

LIVETEXT Simona Halep joaca acum finala Rogers Cup, la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Simona Halep joaca acum finala Rogers Cup, la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si incearca sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei. continuă pe Adevărul

Simona Halep, calificare in finala Rogers Cup

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o pe italianca Sara Errani, locul 17 WTA si favorita 15, in semifinalele Rogers Cup. Simona s-a impus in doua seturi, 6 - 4, 6 - 4, la capatul unei.

LIVETEXT Simona Halep a pierdut finala Rogers Cup, la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic. Ea a abandonat in setul al treilea, din cauza unor probleme medicale

Simona Halep n-a avut norocul sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei, pierzand la Toronto, unde a avut mari probleme fizice.

LIVETEXT Simona Halep joaca finala Rogers Cup, la Toronto, de la ora 20.00, contra elvetiencei Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si va incerca de la ora 20. 00 sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

LIVETEXT Simona Halep joaca finala, la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic. S-a terminat primul set

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si va incerca de la ora 20. 00 sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

WTA Toronto: Simona Halep - Belinda Bencic in finala, dupa ce elvetianca a invins-o pe Serena Williams

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie nr. 2, o va intalni pe Belinda Bencic, locul 20 WTA, in finala Rogers Cup, dupa ce sportiva elvetiana a invins-o, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, pe Serena Williams, in penultimul act al competitiei cu premii de 2,5 milioane de dolari de la Toronto, transmite Mediafax.

Simona Halep, in semifinale la Rogers Cup dupa o revenire senzationala

Simona Halep s-a calificat in premiera in semifinalele Rogers Cup, dupa ce a invins-o pe detinatoarea trofeului, Agnieska Radwanska. Jucatoarea din Polonia a inceput partida in forta, cu un sec.

LIVETEXT Simona Halep la Toronto: Sarra Errani sta intre romanca si o finala de vis. Bilantul meciurilor directe

Simona Halep joaca de la ora 20. 00, la Rogers Cup, acolo unde poate bifa prima ei finala in circuitul WTA dupa cea castigata la Indian Wells SUA) in luna martie.

Simona Halep a pierdut finala, de la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic. Romanca a abandonat din cauza unor probleme medicale

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si va incerca sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

Simona Halep va juca cu Belinda Bencic, in finala Rogers Cup

Jucatorea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie nr. 2, o va intalni pe Belinda Bencic, locul 20 WTA, in finala Rogers Cup .

Simona Halep joaca astazi, in optimile de la Toronto, contra unui adversar incomod

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, va evolua, joi, nu inainte de ora 20. 00, in optimile de finala ale turneului Premier 5 de la Toronto Canada), impotriva sportivei germane.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2788 seconds )