Libnet.ro
UNICEF

19:46

Simona Halep poate castiga vineri un titlu important. Se lupta cu Serena Willaims si Garbine Muguruza

Adevărul Adevărul,
Simona Halep poate castiga vineri un titlu important. Se lupta cu Serena Willaims si Garbine Muguruza

Simona Halep a iesit in optimi la Roland Garros si se pregateste pentru urmatorul Grand Slem al anului, cel de la Wimbledon. continuă pe Adevărul

Simona Halep poate castiga vineri un titlu important. Se lupta cu Serena Williams si Garbine Muguruza

Simona Halep a iesit in optimi la Roland Garros si se pregateste pentru urmatorul Grand Slem al anului, cel de la Wimbledon.

Tatal antrenorului care a adus-o pe Simona Halep pe culmile tenisului a fost ales primar intr-un municipiu din Bihor

Surpriza intr-un oras din Bihor. in urma alegerilor locale ce au avut loc pe 5 iunie, la Primaria Beius a fost ales edil Petre Mlendea, tatal lui Andrei Mlendea, antrenorul alaturi de care Simona Halep a ajuns pe culmile cele mai inalte ale tenisului.

JO 2016: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Horia Tecau si Florin Mergea vor reprezenta Romania la Rio de Janeiro

Romania va fi reprezentata de cinci jucatori de tenis la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa cum informeaza COSR pe contul oficial de Facebook. Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Horia Tecau si Florin Mergea vor incerca sa duca tricolorul pe podiumul de premiere.

Clasament WTA: Simona Halep, din nou pe locul cinci

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a urcat o pozitie si se afla din nou pe locul cinci in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA).

Clasament WTA. Veste buna pentru Simona Halep

Romanca Simona Halep a urcat o pozitie si se afla pe locul 5 in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a ajuns pana in optimile turneului de.

Clasamentul WTA: Simona Halep revine pe locul 5; Garbine Muguruza, noul numar doi mondial

Simona Halep a revenit pe locul 5 in clasamentul WTA, dupa incheierea turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Castigatoare la Paris, Garbine Muguruza a urcat pana pe locul 2, jucatoarea din Spania aflandu-se la 1564 puncte in urma liderului Serena Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )