Libnet.ro
UNICEF

22:15

Simona Halep pe podiumul castigurilor din 2017

Online Sport Online Sport,
Simona Halep pe podiumul castigurilor din 2017

Pe langa performantele obtinute pe teren, unde a castigat un turneu din seria WTA Premier Mandatory si a disputat o finala de Mare Slem, Simona Halep iese pe plus in 2017 si cand vine vorba de incasarile din tenis. continuă pe Online Sport

Clasamentul castigurilor din WTA: Simona Halep a urcat pe locul 15 in ierarhia all-time a jucatoarelor

Simona Halep, locul I WTA, a castigat in 2017 premii in valoare totale de 5. 227 de dolari, cu care ocupa locul al treilea in acest sezon, dupa americanca Venus Williams, locul 5 WTA, cu 5. 741 de dolari si spaniola Garbine Muguruza, locul 2 WTA, cu 5. 457 de dolari. In cariera, Halep a acumulat 20. 015 de dolari, intrecand-o pe germana Angelique Kerber, locul 19 WTA, si urcand pentru prima data intre primele 15 jucatoare cu cele mai mari premii obtinute in cariera.

Prima in top, dar nu si la bani! Cine o intrece pe Simona Halep la castigurile realizate exclusiv din tenis in 2017

Simona Halep este cea mai buna jucatoare a anului 2017, clasandu-se pe prima pozitie in clasamentul WTA, o premiera pentru sportul romanesc.

VIDEO Cum a cucerit Simona Halep lumea. Lovitura mortala care a facut multe victime in 2017

Simona Halep a avut un an extraordinar, incununat cu aceasta clasare pe locul 1 in lume, care e mai mult decat meritorie.

Patrick Mouratoglou, Simona Halep si primul loc in lume: Nimeni nu ar trebui sa fie locul 1 fara sa castige un Grand Slam. E irelevant

Patrick Mouratoglou antrenorul Serenei Williams) a redeschis la putin timp dupa intrarea jucatoarelor importante in vacanta) discutia cu privire la locul unu din ierarhia WTA. Francezul este de parere ca nimeni nu ar trebui sa fie pe prima pozitie in lume la finalul anului fara sa castige un Grand Slam. E irelevant, a precizat Mouratoglou pentru ESPN. In aceasta situatie se gaseste Simona Halep, jucatoarea noastra urmand sa incheie 2017 pe locul intai, insa fara vreun Grand Slam cucerit in acest an situatia ar fi fost identica si pentru Karolina Pliskova, ultima jucatoare care ar fi putut-o detrona pe Simona la Turneul Campioanelor).

Simona Halep, depasita de Venus Williams si Garbine Muguruza

Simona Halep are motive de bucurie. Va incheia anul cu o suma frumoasa: 5. 227 de dolari. Cu toate acestea, romanca de 26 de ani se afla pe locul trei intr-o asemenea iararhie. Simona a fost de.

Sportiva Simona Halep si actorul Ion Caramitru vor primi titlul de cetatean de onoare al Bucurestiului

Tenismena Simona Halep si actorul Ion Caramitru vor primi titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, potrivit unui proiect de hotarare adoptat marti de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Propunere de a acorda acest titlu simonei Halep a fost facuta de consilierii generali PNL, iar pentru Ion Caramitru de primarul Gabriela Firea.

Simona Halep, peste Gabriela Sabatini, Margaret Court sau Billie Jean King. Capitolul la care jucatoarea noastra le intrece pe aceste legende ale tenisului

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis din lume si va ramane pe aceasta pozitie cel putin pana la inceputul anului viitor.

Tenismena Simona Halep va fi cetatean de onoare al Capitalei

Simona Halep va primi titlul de cetatean de onoare al Capitalei, in urma unei decizii a consilierilor generali, exprimata in cadrul sedintei de marti a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Care e gluma preferata a lui Ion Tiriac cu privire la Simona Halep. Cum o tachineza omul de afaceri pe cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep n-a ascuns niciodata ca Ion Tiriac este sfatuitorul ei din umbra si ca multe decizii le ia dupa ce se sfatuieste cu acesta.

Simona Halep s-a intors acasa. Ce a declarat prima jucatoare a lumii la sosirea de la Singapore

Simona Halep s-a intors in Romania la numai o zi dupa ce a primit trofeul decernat liderului mondial din tenisul feminin.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )