Libnet.ro
UNICEF

05:00

Simona Halep, depasita de Venus Williams si Garbine Muguruza

Antena3 Antena3,
Simona Halep, depasita de Venus Williams si Garbine Muguruza

Simona Halep are motive de bucurie. Va incheia anul cu o suma frumoasa: 5. 227 de dolari. Cu toate acestea, romanca de 26 de ani se afla pe locul trei intr-o asemenea iararhie. Simona a fost de. continuă pe Antena3

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider al ierarhiei - Avans de 40 de puncte fata de Garbine Muguruza

Simona Halep bifeaza a patra saptamana in calitate de lider mondial, avansul fata de Garbine Muguruza a doua clasata) fiind de 40 de puncte. Castigatoare a Turneului Campioanelor, Caroline Wozniacki a inregistrat un salt de trei pozitii, ocupand acum ultima treapta a podiumului. Se actualizeaza.

Patrick Mouratoglou, Simona Halep si primul loc in lume: Nimeni nu ar trebui sa fie locul 1 fara sa castige un Grand Slam. E irelevant

Patrick Mouratoglou antrenorul Serenei Williams) a redeschis la putin timp dupa intrarea jucatoarelor importante in vacanta) discutia cu privire la locul unu din ierarhia WTA. Francezul este de parere ca nimeni nu ar trebui sa fie pe prima pozitie in lume la finalul anului fara sa castige un Grand Slam. E irelevant, a precizat Mouratoglou pentru ESPN. In aceasta situatie se gaseste Simona Halep, jucatoarea noastra urmand sa incheie 2017 pe locul intai, insa fara vreun Grand Slam cucerit in acest an situatia ar fi fost identica si pentru Karolina Pliskova, ultima jucatoare care ar fi putut-o detrona pe Simona la Turneul Campioanelor).

Simona Halep a primit trofeul pentru numarul 1 mondial - VIDEO

Simona Halep a primit trofeul pentru numarul 1 mondial, duminica, la Singapore. E greu, parca are 10 kilograme, a spus sportiva. Halep a primit si un inel de la Tiffany. Nu ma.

FOTO Cum arata trofeul pe care l-a primit Simona Halep din partea WTA si ce semnificatie au diamantele de pe acesta

Simona Halep este sarbatorita zilei de azi in tenisul feminin, ea primind trofeul decernat de WTA jucatoarelor care ajung pe primul loc in lume. E greu, parca are 10 kilograme, a spus sportiva din Romania.

Sportiva Simona Halep si actorul Ion Caramitru vor primi titlul de cetatean de onoare al Bucurestiului

Tenismena Simona Halep si actorul Ion Caramitru vor primi titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, potrivit unui proiect de hotarare adoptat marti de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Propunere de a acorda acest titlu simonei Halep a fost facuta de consilierii generali PNL, iar pentru Ion Caramitru de primarul Gabriela Firea.

Simona Halep a primit un inel deosebit: Ma logodesc cu ...

Simona Halep a fost premiata de Asociatia Tenisului Feminin WTA), dupa ce romanca si-a asigurat locul 1 WTA pana la sfarsitul anului. Halep a fost invitata duminica la o ceremonie.

VIDEO Simona Halep a primit trofeul rezervat jucatoarei care incheie anul pe primul loc in lume

Simona Halep a primit duminica, la Singapore, trofeul pentru performanta de a incheia anul pe prima pozitie in clasamentul WTA. Dintre cele 25 de jucatoare care au urcat pe primul loc de-a lungul timpului, Halep este a 13-a care termina un sezon in calitate de lider mondial.

Simona Halep, peste Gabriela Sabatini, Margaret Court sau Billie Jean King. Capitolul la care jucatoarea noastra le intrece pe aceste legende ale tenisului

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis din lume si va ramane pe aceasta pozitie cel putin pana la inceputul anului viitor.

Tenismena Simona Halep va fi cetatean de onoare al Capitalei

Simona Halep va primi titlul de cetatean de onoare al Capitalei, in urma unei decizii a consilierilor generali, exprimata in cadrul sedintei de marti a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Care e gluma preferata a lui Ion Tiriac cu privire la Simona Halep. Cum o tachineza omul de afaceri pe cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep n-a ascuns niciodata ca Ion Tiriac este sfatuitorul ei din umbra si ca multe decizii le ia dupa ce se sfatuieste cu acesta.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )