Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep: Primul meci al anului este intotdeauna dificil. Am stiut ca trebuie sa fiu mai agresiva

Antena3 Antena3,
Simona Halep: Primul meci al anului este intotdeauna dificil. Am stiut ca trebuie sa fiu mai agresiva

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, dupa victoria in trei seturi obtinuta in fata sportivei germane Annika Beck, locul 53 mondial, ca primul meci al anului este intotdeauna dificil,. continuă pe Antena3

Simona Halep: Primul meci e mereu dificil, sunt fericita ca am castigat

Calificata in turul doi al turneului de la Shenzen China), Simona Halep a afirmat ca adversara sa, Annika Beck, i-a ridicat multe probleme.

Simona Halep a castigat primul meci al anului

Tenismena Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Shenzhen China), dupa ce a invins-o pe nemtoaica Annika Beck 20 de ani) cu 4-6, 6-4 si 6-3, potrivit surselor din presa.

Simona Halep, victorie in trei seturi in primul meci al anului

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Shenzen China), s-a calificat, luni, in optimile de finala dupa un meci de aproape doua ore contra nemtoaicei Annika Beck.

Simona Halep si-a aflat adversara din primul meci al anului

Simona Halep, jucatoarea de tenis aflata pe locul 3 WTA si principala favorita, o va intalni pe sportiva germana Annika Beck, locul 53 mondial, in primul tur al turneului de la Shenzhen China), cu premii de 500. 000 de dolari.

LIVE Simona Halep, al doilea meci la Shenzhen (miercuri, ora 9:00)

Simona Halep va juca miercuri, in cadrul turneului de la Shenzhen China) al doilea meci, contra unei jucatoare in varsta de 17 ani.

Mesajul Simonei Halep dupa primul meci din 2015

Simona Halep a castigat, luni, primul sau meci din 2015, anul in care este obligata sa confirme rezultatele remarcabile obtinute in ultimele 12 luni. Vedeti mai jos ce a spus Halep dupa victoria muncita si nu lipsita de emotii in fata Annikai Beck din Germania in primul tur la Shenzen.

GAME cu GAME Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen

Simona Halep a inceput sezonul luni, dupa ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen

Simona Halep incepe sezonul luni, dupa ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen (dupa 7:30). Adversara de 17 ani in turul 2

Simona Halep incepe sezonul luni, de la ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen (luni, 6:30). Adversara de 17 ani in turul 2

Simona Halep incepe sezonul luni, de la ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )