Libnet.ro
UNICEF

22:15

Simona Halep ar putea ajunge numarul unu mondial dupa Madrid

Online Sport Online Sport,
Simona Halep ar putea ajunge numarul unu mondial dupa Madrid

In functie de rezultatele pe care le va obtine la Mutua Madrid Open, Simona Halep ar putea ajunge pe primul loc in clasamentul mondial. continuă pe Online Sport

Simona Halep la Madrid: romanca joaca duminica, dupa Sarapova si Serena! Astazi e meciul Dulgheru - Ana Ivanovici

Simona Halep va juca duminica, pe arena Manolo Santana, meciul din primul tur al turneului de la Madrid cu jucatoarea fraceza Alize Cornet.

Simona Halep o intalneste pe Alize Cornet in primul tur la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va juca impotriva sportivei franceze Alize Cornet, numarul 28 mondial, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in.

Madrid 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur

Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni, in primul tur al turneului Premier Mandatory, de la Madrid, pe sportiva franceza Alize Cornet, 28 WTA.

Simona Halep a depasit 2 milioane de dolari din tenis in acest an

Revenita pe locul doi mondial in aceasta saptamana dupa semifinala jucata la Stuttgart, jucatoarea Simona Halep sta foarte bine in acest an si la capitolul castiguri financiare din tenis.

FOTO Sarapova nu plange dupa locul 2 WTA, cucerit de Simona Halep si s-a dezbracat pentru fanii din tara iubitului

Simona Halep a urcat pe pozitia a doua in clasamentul mondial al tenisului feminin, luand locul rusoaicei Mariei Sarapova.

Posibilele adversare pentru Simona Halep la Madrid

Vedeti mai jos posibilul traseu pe care l-ar putea avea Simona Halep in drumul sau spre a doua finala consecutiva la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory de 4. 1 milioane de dolari, al doilea cel mai puternic pe zgura din lume dupa Roland Garros.

Simona Halep si-a aflat adversara in primul meci la Madrid. Misiune de foc pentru Alexandra Dulgheru

Favorita numarul doi in competitia gazduita de Ion Tiriac in capitala Spaniei, Simona Halep a aflat adversara impotriva careia va incepe cursa de aparare a punctelor obtinute in 2014.

Simona Halep si-a aflat adversara in primul meci la Madrid

Favorita numarul doi in competitia gazduita de Ion Tiriac in capitala Spaniei, Simona Halep a aflat adversara impotriva careia va incepe cursa de aparare a punctelor obtinute in 2014.

LIVE Simona Halep-Alize Cornet in primul tur la Madrid (Duminica, dupa ora 13:30)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Madrid, duminica dupa ora 13:30, cand o intalneste in primul tur pe Alize Cornet din Franta.

Ilie Nastase si-a indulcit discursul fata de Simona Halep

Dupa ce a criticat-o aspru pentru neparticiparea la meciul de Fed Cup dintre Canada si Romania, Ilie Nastase a revenit la sentimente mai bune fata de Simona Halep.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )