Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep o intalneste pe Alize Cornet in primul tur la Madrid

Antena3 Antena3,
Simona Halep o intalneste pe Alize Cornet in primul tur la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va juca impotriva sportivei franceze Alize Cornet, numarul 28 mondial, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in. continuă pe Antena3

WTA Madrid: Simona Halep vs Alize Cornet si Alexandra Dulgheru vs Ana Ivanovic in primul tur

Simona Halep finalista in 2014) o va intalni in runda inaugurala a turneului WTA de la Madrid pe Alize Cornet, locul 28 in ierarhia mondiala. In aceeasi faza a intrecerii, Alexandra Dulgheru va da piept cu Ana Ivanovic 7 WTA).

Madrid 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur

Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni, in primul tur al turneului Premier Mandatory, de la Madrid, pe sportiva franceza Alize Cornet, 28 WTA.

Simona Halep si-a aflat adversara in primul meci la Madrid. Misiune de foc pentru Alexandra Dulgheru

Favorita numarul doi in competitia gazduita de Ion Tiriac in capitala Spaniei, Simona Halep a aflat adversara impotriva careia va incepe cursa de aparare a punctelor obtinute in 2014.

Simona Halep si-a aflat adversara in primul meci la Madrid

Favorita numarul doi in competitia gazduita de Ion Tiriac in capitala Spaniei, Simona Halep a aflat adversara impotriva careia va incepe cursa de aparare a punctelor obtinute in 2014.

Simona Halep, despre turneul de la Madrid: Ar fi foarte emotionant sa castig trofeul

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat ca ar fi foarte emotionant pentru ea sa castige trofeul de la Madrid. Ar fi foarte emotionant sa castig trofeul, a declarat Halep,.

Madrid 2015: Pe cine vor intalni, in primul tur, Alexandra Dulgheru si Irina Begu

Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA si beneficiara a unui wild card, respectiv Irina Begu, 33 WTA, care vor evolua la turneul Premier Mandatory de la Madrid, si-au aflat adversarele din primul tur.

Interviu cu Simona Halep: Turneul de la Madrid e mult mai mult decat o simpla pregatire pentru Roland Garros

La un an dupa ce a jucat o finala electrizanta cu Maria Sarapova, Simona Halep se intoarce la Madrid cu gandul de a pune mana pe trofeul Ion Tiriac.

Simona Halep: Turneul de la Madrid este foarte special pentru mine

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat, intr-un interviu acordat site-ului turneului de la Madrid, ca acesta are o insemnatate speciala pentru ea, noteaza.

Simona Halep a ajuns la Madrid si a marturisit de ce ii place in Spania. A vorbit si despre relatia cu Ion Tiriac

Simona Halep va participa incepand de luni la turneul de la Madrid, care este patronat de Ion Tiriac, si a marturisit de ce ii place in capitala Spaniei.

Sarapova are sanse mici sa o depaseasca pe Simona Halep luna viitoare. Care e avantajul sportivei noastre in fata ei

Simona Halep a trecut de luni pe locul 2 in lume si va aborda din aceasta postura cel putin urmatoarele doua turnee, cel de la Madrid si cel de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )