Libnet.ro
UNICEF

23:30

Simona Halep si-a aflat adversara in primul meci la Madrid

Online Sport Online Sport,
Simona Halep si-a aflat adversara in primul meci la Madrid

Favorita numarul doi in competitia gazduita de Ion Tiriac in capitala Spaniei, Simona Halep a aflat adversara impotriva careia va incepe cursa de aparare a punctelor obtinute in 2014. continuă pe Online Sport

Simona Halep si-a aflat adversara in primul meci la Madrid. Misiune de foc pentru Alexandra Dulgheru

Favorita numarul doi in competitia gazduita de Ion Tiriac in capitala Spaniei, Simona Halep a aflat adversara impotriva careia va incepe cursa de aparare a punctelor obtinute in 2014.

Madrid 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur

Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni, in primul tur al turneului Premier Mandatory, de la Madrid, pe sportiva franceza Alize Cornet, 28 WTA.

Simona Halep o intalneste pe Alize Cornet in primul tur la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va juca impotriva sportivei franceze Alize Cornet, numarul 28 mondial, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in.

Simona Halep are probleme la spate

Ion Tiriac, omul care in ultima perioada s-a aflat tot mai aproape de Simona Halep, a dezvaluit ca aceasta are o problema la spate.

WTA Madrid: Simona Halep vs Alize Cornet si Alexandra Dulgheru vs Ana Ivanovic in primul tur

Simona Halep finalista in 2014) o va intalni in runda inaugurala a turneului WTA de la Madrid pe Alize Cornet, locul 28 in ierarhia mondiala. In aceeasi faza a intrecerii, Alexandra Dulgheru va da piept cu Ana Ivanovic 7 WTA).

Fostul tenismen britanic Chris Bradnam, uimit de Simona Halep: Este o forta a naturii, o demonstratie de ceea ce inseamna determinarea

Fostul tenismen britanic Chris Bradnam s-a declarat uimit de modul in care arata si cum joaca Simona Halep. Chris Bradnam a afirmat ca desi Simona Halep pare firava, vazuta de aproape este o forta a naturii, .

Simona Halep, despre turneul de la Madrid: Ar fi foarte emotionant sa castig trofeul

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat ca ar fi foarte emotionant pentru ea sa castige trofeul de la Madrid. Ar fi foarte emotionant sa castig trofeul, a declarat Halep,.

Ilie Nastase si-a indulcit discursul fata de Simona Halep

Dupa ce a criticat-o aspru pentru neparticiparea la meciul de Fed Cup dintre Canada si Romania, Ilie Nastase a revenit la sentimente mai bune fata de Simona Halep.

Simona Halep a depasit 2 milioane de dolari din tenis in acest an

Revenita pe locul doi mondial in aceasta saptamana dupa semifinala jucata la Stuttgart, jucatoarea Simona Halep sta foarte bine in acest an si la capitolul castiguri financiare din tenis.

Interviu cu Simona Halep: Turneul de la Madrid e mult mai mult decat o simpla pregatire pentru Roland Garros

La un an dupa ce a jucat o finala electrizanta cu Maria Sarapova, Simona Halep se intoarce la Madrid cu gandul de a pune mana pe trofeul Ion Tiriac.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )