Libnet.ro
UNICEF

18:15

Simona Halep risca sa piarda din nou locul 3, dupa turneul de la Doha

România Liberă România Liberă,
Simona Halep risca sa piarda din nou locul 3, dupa turneul de la Doha

Lupta pentru locul 3 mondial este in continuare una stransa intre Simona Halep si Petra Kvitova. Romanca ar putea fi depasita din nou de jucatoarea din Cehia lunea viitoare, pe data de 2 martie. continuă pe România Liberă

Veste excelenta pentru Simona Halep, dupa Turneul din Dubai. WTA a publicat clasamentul

Romanca Simona Halep a urcat un loc si a revenit pe pozitia a treia in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a castigat turneul de la Dubai Emiratele Arabe.

Calificare in finala de la Dubai pentru Simona Halep. Romanca poate reveni pe locul 3 mondial

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Dubai, dupa o victorie in trei seturi, 2 - 6, 6 - 1, 6 - 1, in fata danezei Caroline Wozniacki. Dupa un prim set in care Simona a facut 16 greseli nefortate.

Simona Halep, din nou pe locul 3 in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep a revenit pe pozitia a treia in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA, dat publicitatii luni, dupa ce a urcat un loc in urma castigarii turneului de la Dubai Emiratele Arabe Unite).

Simona Halep a urcat pe locul 3 WTA, dar poate cadea pe 4 in aceasta saptamana

Simona Halep a urcat luni pe locul 3 in clasamentul WTA, ca urmare a victoriei de sambata de la Dubai. Insa, locul ei ste fragil.

Clasament WTA: Halep, din nou pe 3. Begu, cea mai buna pozitie din cariera

Clasamentul WTA include si in aceasta saptamana patru jucatoare din Romania in top 100 mondial. Simona Halep a revenit pe locul ocupat saptamana trecuta, in timp ce Irina Begu ocupa cea mai buna pozitie a carierei.

Simona Halep a revenit pe locul 3 in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep a urcat un loc si a revenit pe pozitia a treia in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a castigat turneul de la Dubai Emiratele Arabe Unite). Halep 23 ani) a ocupat locul al treilea din 27 octombrie, cu exceptia saptamanii trecute, cand s-a aflat pe locul al patrulea.

Simona Halep a castigat cel de-al 10-lea titlu din cariera si revine pe locul 3 WTA

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, sambata, si si-a trecut astfel cel de-al 10-lea turneu in palmares. Mai mult, victoria in fata cehoaicei Karolina Pliskova ii va readuce romancei locul trei WTA.

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa 6-4, 7-6 (7/4) cu Pliskova. Al zecelea titlu ii readuce locul 3 mondial!

Simona Halep, cap de serie numarul 1, a castigat turneul Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o, in finala, pe Karolina Pliskova, a 17-a favorita, cu scorul de 6-4, 7-6 7/4). Este cel de-al zecelea titlu pentru romanca, iar de luni va reveni pe locul trei mondial.

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai: Sportiva va reveni pe locul 3 WTA

Simona Halep, locul 4 WTA, a castigat, sambata, finala turneului de tenis Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o pe ceha Karolina Pliskova, locul 18 WTA, cu 6-4, 7-6 4). in urma succesului inregistrat,.

Simona Halep a castigat finala turneului de la Dubai in fata Karolinei Pliskova

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat finala turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o, astazi, cu scorul de 6-4, 7-6 7-4) pe jucatoarea de tenis din Republica Ceha, Karolina Pliskova, locul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )