Libnet.ro
UNICEF

07:30

Clasament WTA: Halep, din nou pe 3. Begu, cea mai buna pozitie din cariera

România Liberă România Liberă,
Clasament WTA: Halep, din nou pe 3. Begu, cea mai buna pozitie din cariera

Clasamentul WTA include si in aceasta saptamana patru jucatoare din Romania in top 100 mondial. Simona Halep a revenit pe locul ocupat saptamana trecuta, in timp ce Irina Begu ocupa cea mai buna pozitie a carierei. continuă pe România Liberă

Simona Halep, din nou pe locul 3 in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep a revenit pe pozitia a treia in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA, dat publicitatii luni, dupa ce a urcat un loc in urma castigarii turneului de la Dubai Emiratele Arabe Unite).

Simona Halep risca sa piarda din nou locul 3, dupa turneul de la Doha

Lupta pentru locul 3 mondial este in continuare una stransa intre Simona Halep si Petra Kvitova. Romanca ar putea fi depasita din nou de jucatoarea din Cehia lunea viitoare, pe data de 2 martie.

Ponta isi apara din nou mama in scandalul cumnatului sau: Tot ce se intampla e o mizerie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta si-a aparat din nou mama, in dosarul in care cumnatul sau a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzatia fraudarii unor fonduri europene. Seful Executivului a spus ca mama sa nu a fost.

Simona Halep gaseste din nou solutii intr-o situatie nefasta: cum s-a calificat in a doua finala a anului

Unul dintre tweet-urile care au curs imediat dupa ultimul punct al victoriei Simonei, acel backhand necontestat in lung de linie, a spus ca, dupa ce a pierdut primul set cu Wozniacki, Simona Halep takes care of business.

Credeati ca vine PRIMAVARA? incep din nou ninsorile pe arii extinse. Iata cu cat vor scadea temperaturile

Vreme calda si ploiasa in urmatoarea saptamana. Mercurul termometrelor va urca pana la 16 grade Celsius. insa la sfarsitul saptamanii viitoare temperaturile scad in zonele din nordul si centrul.

RA-APPS estimeaza din nou incasari mari din vanzari de imobile, desi a ratat tintele in fiecare an

Regia Patrimoniului de Stat si-a bugetat pentru acest an incasari care depasesc 200 milioane lei din vanzari de imobile, peste estimarile ultimilor ani, desi a ratat constant tinta de venituri din aceasta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )