Libnet.ro
UNICEF

06:15

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa 6-4, 7-6 (7/4) cu Pliskova. Al zecelea titlu ii readuce locul 3 mondial!

România Liberă România Liberă,
Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa 6-4, 7-6 (7/4) cu Pliskova. Al zecelea titlu ii readuce locul 3 mondial!

Simona Halep, cap de serie numarul 1, a castigat turneul Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o, in finala, pe Karolina Pliskova, a 17-a favorita, cu scorul de 6-4, 7-6 7/4). Este cel de-al zecelea titlu pentru romanca, iar de luni va reveni pe locul trei mondial. continuă pe România Liberă

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa ce s-a impus in fata cehoaicei Karolina Pliskova

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat al zecelea trofeu din cariera, al doilea de categorie Premier 5, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 7-6 4), pe jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 18 WTA si cap de serie numarul 17, in finala turneului de la Dubai.

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa ce s-a impus in fata cehoaicei Karolina Pliskova in doua seturi

Simona Halep 4 WTA) a castigat finala turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o pe cehoaica Karolina Pliskova 18 WTA), in doua seturi, scor6-4, 7-64).

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai: Sportiva va reveni pe locul 3 WTA

Simona Halep, locul 4 WTA, a castigat, sambata, finala turneului de tenis Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o pe ceha Karolina Pliskova, locul 18 WTA, cu 6-4, 7-6 4). in urma succesului inregistrat,.

Simona Halep a castigat cel de-al 10-lea titlu din cariera si revine pe locul 3 WTA

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, sambata, si si-a trecut astfel cel de-al 10-lea turneu in palmares. Mai mult, victoria in fata cehoaicei Karolina Pliskova ii va readuce romancei locul trei WTA.

Simona Halep A CASTIGAT finala de la Dubai

Simona Halep a castigat finala turneului de la Dubai. Simona a castigat meciul jucat impotriva jucatoarei Karolina Pliskova locul 18 WTA, cap de serie 17), scor 6-4, 7-6 4). Simona si-a adjudecat al.

Simona Halep castiga finala de la Dubai si ia lampa fermecata cu lacrimi la final

Simona Halep a castigat sambata seara al zecelea sau titlu, turneul WTA de la Dubai, invingand-o pe Karolina Pliskova, 6-4 7-6 7-4). gratie acestei victorii,Halep va urca de luni pe locul 3 WTA. Ea a luat un trofeu in forma de lampa fermecata a lui Alladin si un cec de aproape 500. 000 de dolari.

Simona Halep a castigat finala turneului de la Dubai in fata Karolinei Pliskova

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat finala turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o, astazi, cu scorul de 6-4, 7-6 7-4) pe jucatoarea de tenis din Republica Ceha, Karolina Pliskova, locul.

Simona Halep o invinge pe Ekaterina Makarova dupa o lupta apriga in sferturi la Dubai

Meci extrem de disputat in sferturile Dubai Open intre Simona Halep si Ekaterina Makarova intr-o reeditare a sfertului jucat de cele doua in ianuarie la Australian Open. Halep si-a luat revansa printr-o victorie in trei seturi obtinuta la capatul a peste doua ore de tenis intens.

Simona Halep ajunge in sferturi la Dubai si are sansa revansei cu Ekaterina Makarova

Simona Halep a eliminat-o miercuri seara pe Tsvetana Pironkova la Dubai si s-a calificat in sferturile de finala. In aceasta faza, joi, romanca o intalneste pe Ekaterina Makarova, la nici o luna dupa ce rusoaica a eliminat-o sec in sferturile de finala de la Australian Open. Va fio revansa de mare interes.

Simona Halep e in finala turneului de la Dubai! Victorie in trei seturi impotrivalui Wozniacki: 2-6, 6-1, 6-1!

Simona Halep a revenit dupa un prim set pierdut clar in fata Caroline Wozniacki, pentru a le castiga pe urmatoarele doua si mai categoric! Va juca sambata in finala, contra Karolinei Pliskova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )