Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep s-a calificat in optimi la Wimbledon

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep s-a calificat in optimi la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon, astazi, dupa ce a invins-o in turul al treilea pe olandeza Kiki Bertens cu 6-4, 6-3. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep s-a calificat in optimi la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon, sambata, dupa ce a invins-o in turul al treilea pe olandeza Kiki Bertens cu 6-4, 6-3.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Wimbledon. Ce adversa va infrunta in cursa pentru trofeu

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon, sambata, dupa ce a invins-o in turul al treilea pe olandeza Kiki Bertens cu 6-4, 6-3.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon

Simona Halep a castigat sambata meciul din turul 3 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon dupa ce a invins-o sambata cu 6-4 6-3 pe sportiva din Olanda, Kiki Bertens. in optimi,.

Simona Halep s-a calificat in al treilea tur de la Wimbledon

Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat in turul trei de la Wimbledon. Romanca a trecut de italianca Francesca Schiavone, ocupanta locului 111 in topul WTA, cu scorul 6-1, 6-1. Meciul a durat 65 de.

UPDATE. Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul al treilea la Wimbledon. A batut-o pe Francesca Schiavone in 65 de minute

Simona Halep 5 WTA) joaca, joi cu Francesca Schiavone Italia, 111 WTA), clasata pe locul 111 in ierarhia mondiala, in turul doi al turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dotat cu premii totale in valoare de 19,174,575 de dolari.

Performanta extraordinara reusita de Simona Halep. Fanii sunt in extaz

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon, sambata, dupa ce a invins-o in turul al treilea pe olandeza Kiki Be.

Succes rasunator pentru Simona Halep. S-a calificat fara probleme in turul al treilea la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat fara probleme in runda a treia a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de MareSlem al anului, dupa ce a dispus, joi, de italianca Fr.

LIVETEXT Simona Halep - Francesca Schiavone, in turul al doilea de la Wimbledon

Simona Halep, locul 5 WTA, o intalneste pe Francesca Schiavone, locul 111 WTA, in turul al doilea de la Wimbledon.

VIDEO Wimbledon: ce nebunie de lovitura a incercat Simona Halep!

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea de la Wimbledon dupa un succes cu 6-1, 6-1 in fata Francescai Schiavone, din Italia.

Simona Halep si Monica Niculescu vor juca azi la Wimbledon, daca ploaia le va permite. La ce ore sunt programate meciurile

Ploaia a dat peste cap programul meciurilor de la Wimbledon, acolo unde Romania le mai are pe tabloul feminin doar pe Simona Halep si Monica Niculescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )