Libnet.ro
UNICEF

08:45

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Montreal

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat in sferturi la Montreal

Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, dupa ce a dispus cu 6-3, 6-3 de Karolina Pliskova C. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Montreal dupa ce a trecut fara emotii de Karolina Pliskova

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Montreal dupa ce a trecut de Karolina Pliskova in doua seturi. Simona nu a avut emotii cu jucatoarea numarul 17 WTA si a invins-o cu.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in runda a treia a turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, marti, dupa ce a dispus cu 6-2, 6-3 de australianca de origine rusa Daria Gavrilova.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 al turneului de Masters de la Montreal

Simona Halep a castigat in noapte de marti spre miercuri meciul disputat impotriva sportivei din Australia, Daria Gavrilona, cu scorul de 6-2 6-3. Astfel, ea s-a calificat in turul 3 al.

Simona Halep si Monica Niculescu fac echipa la Montreal

Jucatoarele romane Simona Halep si Monica Niculescu 23 WTA la dublu) vor evolua impotriva cuplului Gabriela Dabrowski - Canada 44 WTA la dublu)/Alla Kudriavteva - Rusia 25 WTA la dublu), in primul tur al probei de dublu a turneului de la Montreal. Meciul este programat ultimul pe Terenul 9 si va incepe dupa ora 22:30. Partida este transmisa in direct la Dolce Sport si Live Score pe HotNews. ro.

Adversara incomoda pentru Simona Halep in primul meci la Montreal

Simona Halep debuteaza marti noapte in proba de simplu a turneului de la Montreal si nu are deloc o misiune facila in partida din turul al doilea.

Montreal: Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-3, 6-3/ Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala

Simona Halep, favorita numarul 5, a castigat in fata cehoaicei Karolina Pliskova 17 WTA), cap de serie numarul 14, scor 6-3, 6-3, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii in valoare de 2. 663 de dolari.

Simona Halep si Monica Niculescu sunt in sferturi la dublu, la Montreal

Simona Halep si Monica Niculescu fac o pereche neasteptat de competitiva la dublu, acolo unde au ajuns pana in sferturi, la Montreal.

Simona Halep a reusit lovitura zilei la Montreal. Ce punct fantastic a obtinut romanca (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Montreal dupa ce a invins-o pe Daria Gavrilova in doua seturi, scor 6-2, 6-3. in acest meci, romanca a reusit cea mai frumoasa.

Monica Niculescu si Simona Halep, invingatoare la dublu la Montreal

Prezente la turneul WTA de la Montreal, Simona Halep si Monica Niculescu fac pereche in competitia de dublu, unde au debutat cu dreptul.

Simona Halep castiga usor meciul cu Pliskova, merge in sferturi la Montreal

Simona Halep a rezolvat cu un dublu 6-3 partida cu sportiva ceha Karolina Pliskova si s-a calificat in sferturile de finala de la Rogers Cup, turneul de la Montreal incdragat in categoria Premier 5.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )