Libnet.ro
UNICEF

13:00

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Montreal dupa ce a trecut fara emotii de Karolina Pliskova

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Montreal dupa ce a trecut fara emotii de Karolina Pliskova

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Montreal dupa ce a trecut de Karolina Pliskova in doua seturi. Simona nu a avut emotii cu jucatoarea numarul 17 WTA si a invins-o cu. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in runda a treia a turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, marti, dupa ce a dispus cu 6-2, 6-3 de australianca de origine rusa Daria Gavrilova.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Montreal

Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, dupa ce a dispus cu 6-3, 6-3 de Karolina Pliskova C.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 al turneului de Masters de la Montreal

Simona Halep a castigat in noapte de marti spre miercuri meciul disputat impotriva sportivei din Australia, Daria Gavrilona, cu scorul de 6-2 6-3. Astfel, ea s-a calificat in turul 3 al.

Simona Halep a reusit lovitura zilei la Montreal. Ce punct fantastic a obtinut romanca (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Montreal dupa ce a invins-o pe Daria Gavrilova in doua seturi, scor 6-2, 6-3. in acest meci, romanca a reusit cea mai frumoasa.

Montreal: Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-3, 6-3/ Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala

Simona Halep, favorita numarul 5, a castigat in fata cehoaicei Karolina Pliskova 17 WTA), cap de serie numarul 14, scor 6-3, 6-3, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii in valoare de 2. 663 de dolari.

Simona Halep a invins-o pe Gavrilova si s-a calificat in optimile turneului de la Montreal

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Montreal, dupa ce a invins-o in turul doi, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva australiana Daria Gavrilova, numarul 45 mondial.

VIDEO Punctul anului la dublu?! Monica Niculescu si Simona Halep au ridicat tribunele in picioare la Montreal

Monica Niculescu si Simona Halep au acces in sferturile competitiei de dublu, de la Montreal, dupa un meci entuziasmant.

Simona Halep si Monica Niculescu sunt in sferturi la dublu, la Montreal

Simona Halep si Monica Niculescu fac o pereche neasteptat de competitiva la dublu, acolo unde au ajuns pana in sferturi, la Montreal.

Cu ochii pe televizoare! Simona Halep joaca diseara in optimi, la Montreal. Meciul e la o ora accesibila

Simona halep are o sansa mare sa se impuna in turneul de la Montreal, unde favoritele serena williams si Garbine Muguruza s-au retras din competitie accidentate.

Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat in turul 2 la dublu in turneul de la Montreal

Jucatoarele Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat, luni noapte, in turul secund al probei de dublu din cadrul turneului WTA Premier Mandatory de la Montreal Canada).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )