Libnet.ro
UNICEF

11:15

Simona Halep s-a calificat in turul secund al US Open

Adevărul Adevărul,
Simona Halep s-a calificat in turul secund al US Open

Simona Halep, cea mai bine clasata jucatoare romanca a momentului, locul 19 in ierarhia WTA, s-a calificat in turul secund al US Open, invingand-o marti seara cu 4-6, 6-4, 6-2, pe britanica Heather Watson, devenind astfel a treia jucatoare din tara noastra care a reusit prezenta in turul 2 al ultimului turneu de Mare Slem al anului, alaturi de Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru. continuă pe Adevărul

Alexandra Dulgheru si Simona Halep s-au calificat in turul secund la US Open

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 214 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 6-7 5), 6-2, 7-6 5), pe americanca nascuta in Uzbekistan, Varvara Lepchenko, locul 35 WTA, intr-un meci de aproape trei ore, disputat in turul intai al turneului de Grand Slam US Open, potrivit Mediafax. UPDATE: Simona Halep, a treia romanca in turul 2 la US Open, 4-6, 6-4, 6-2, cu britanica Hether Watson Agerpres).

US Open: Simona Halep s-a calificat in turul doi. Trei romance pe tabloul principal.

Simona Halep, cap de serie numarul 21 si locul 19 WTA, s-a calificat, marti noapte, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, conform Mediafax. Halep a invins-o, in primul tur, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, dupa doua ore, pe Heather Watson Marea Britanie), pozitia 76 in ierarhia mondiala. In turul doi, Simona Halep o va intalni pe Donna Vekici Croatia), locul 65 WTA, care a trecut, cu scorul de 7-6 7/5), 4-6, 6-2, de Mariana Duque-Marino Columbia), pozitia 98 in .

Trei romance s-au calificat in turul doi la US Open

Simona Halep, proaspat ajunsa pe locul 19 intre cele mai bune jucatoare de tenis ale lumii s-a calificat in turul al doilea la US Open, dupa ce Alexandra Dulgheru si Sorana Cirstea au reusit sa-si invinga adversarele din primul tur. Jucatoarele calificate in turul doi la US Open primesc cate 53. 000 de dolari si cate 100 de puncte WTA.

Alexandra Dulgheru, calificata in turul secund la US Open

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 214 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 6-7 5), 6-2, 7-6 5), pe americanca nascuta in Uzbekistan, Varvara Lepchenko, locul 35 WTA, intr-un meci de aproape trei ore, disputat in turul intai al turneului de Grand Slam US Open, potrivit Mediafax.

Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul secund la US Open.

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 214 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 6-7 5), 6-2, 7-6 5), pe americanca nascuta in Uzbekistan, Varvara Lepchenko, locul 35 WTA, intr-un meci de aproape trei ore, disputat in turul intai al turneului de Grand Slam US Open, conform Mediafax. Dulgheru, fosta numarul 26 WTA si revenita dupa o accidentare, s-a folosit de clasamentul protejat pentru a accede pe tabloul principal la US Open. In faza urmatoare a competitiei, ea va juca impotriva .

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la US Open. Irina Begu si Alexandra cadantu au fost eliminate

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, cap de serie numarul 19 si locul 22 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitei, potrivit Mediafax. In schimb, Irina-Camelia Begu, locul 74 WTA, are astazi a implinit 23 de ani, a fost invinsa, in runda inaugurala, cu scorul de 6-1, 6-3, dupa o ora si 24 de minute, de Urszula Radwanska Polonia), pozitia 38 in ierarhia mondiala. UPDATE 1:45 Alexandra Cadantu a fost eliminata.

Alexandra Dulgheru, calificata in turul secund la US Open

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 214 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 6-7 5), 6-2, 7-6 5), pe americanca Varvara Lepchenko, locul 35 WTA, intr-un meci de aproape trei ore, disputat in turul.

Simona Halep felicitata de premierul Romaniei pentru succesul de la New Haven. ...

Premierul Victor Ponta a felicitat-o pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru caotigarea turneului de la New Haven, al patrulea sau trofeu in circuitul WTA, calificand performan64258;a sportivei drept un moment istoric, anunta Mediafax. Felicitari Simona Halep pentru victoria de la New Haven, care reprezinta al patrulea titlu WTA caotigat in ultimele luni! Victoria din finala impotriva Petrei Kvitova este un moment istoric, care ii ofera .

Simona Halep a castigat turneul de la New Haven, al patrulea sau titlu in circuitul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, a castigat, sambata, turneul de la New Haven SUA), obtinand patrulea titlu din cariera. Halep s-a impus in finala cu sportiva ceha Petra Kvitova, numarul 9.

Victorie mare pentru tenisul romanesc: Simona Halep a castigat al patrulea turneu WTA din ...

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, a castigat, sambata, turneul de la New Haven SUA), obtinand al patrulea titlu din cariera, dupa ce s-a impus in finala cu sportiva ceha Petra Kvitova, numarul 9 WTA si a treia favorita, scor 6-2, 6-2, scrie Mediafax. Simona Halep a obtinut pentru prima data un titlu din categoria Premier, dupa ce a triumfat in 2013 la Nurnberg, s-Hertogenbosch si Budapesta. Pana in prezent, ea a mai jucat trei finale, doua la Fes 2010 si 2011) si una la .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )