Libnet.ro
UNICEF

22:15

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Roland Garros, dupa ce a trecut de Tatjana Maria numarul 102 mondial) cu scorul 6-4, 6-3, informeaza Agerpres. in primul set au reusit, impreuna, nu. continuă pe B1

Spera la primul sau titlu de Grand Slam. Simona Halep incepe in forta Roland Garros |Corespondenta speciala

Sportiva va juca maine cu slovaca Jana Cepelova. intre timp, Simona se antreneaza zilnic, iar glezna dreapta, unde a fost accidentata, se comporta tot mai bine.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros

Dupa un meci cu Tatjana Maria mai greu decat arata scorul inregistrat la final, Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros unde o asteapta rusoaica Daria Kasatkina.

Statistica impresionanta! Cati metri a alergat Simona Halep pentru fiecare punct castigat marti la Roland Garros

Simona Halep a trecut in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut fara mari probleme de slovaca Jana Cepelova.

Horia Tecau si Jean Rojer s-au calificat in optimi la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, favorita numarul 11, s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Roland Garros.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep, favorita nr. 3, s-a calificat joi in turul trei la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in doua seturi, 6-4,.

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus, marti, de Jana.

Simona Halep trece fara probleme in turul al treilea, la Roland Garros

Simona Halep n-a avut nicio problema in a se impune in fata nemtoaicei Tatjana Maria, locul 102 WTA, in turul al doilea de la Roland Garros.

Simona Halep trece fara probleme in turul al treilea la Roland Garros

Simona Halep n-a avut nicio problema in a se impune in fata nemtoaicei Tatjana Maria, locul 102 WTA, in turul al doilea de la Roland Garros.

Simona Halep castiga primul meci la Roland Garros: Vreau sa ajung departe

Finalista in urma cu trei ani la Roland Garros, Simona Halep pare ca a trecut peste accidentarea suferita la Roma si a debutat cu o victorie categorica in Grand Slam-ul din capitala Frantei.

Sorana Carstea s-a calificat in turul 2 de la Roland Garros. |FOTO EXCLUSIVE

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat marti in turul 2 al turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Shuan Peng cu 6-3, 6-1, dupa 59 minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )