Libnet.ro
UNICEF

19:31

Simona Halep trece fara probleme in turul al treilea, la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Simona Halep trece fara probleme in turul al treilea, la Roland Garros

Simona Halep n-a avut nicio problema in a se impune in fata nemtoaicei Tatjana Maria, locul 102 WTA, in turul al doilea de la Roland Garros. continuă pe Adevărul

Simona Halep trece fara probleme in turul al treilea la Roland Garros

Simona Halep n-a avut nicio problema in a se impune in fata nemtoaicei Tatjana Maria, locul 102 WTA, in turul al doilea de la Roland Garros.

Statistica impresionanta! Cati metri a alergat Simona Halep pentru fiecare punct castigat marti la Roland Garros

Simona Halep a trecut in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut fara mari probleme de slovaca Jana Cepelova.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus, marti, de Jana Cepelova Slovacia), cu 6-2, 6-3.

Simona Halep a confirmat, intr-o postare pe Instagram, ca va participa la Roland Garros

Cap de serie numarul trei, Simona Halep a anuntat, intr-o postare pe contul personal de Instagram, ca va participa la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Roland Garros, dupa ce a trecut de Tatjana Maria numarul 102 mondial) cu scorul 6-4, 6-3, informeaza Agerpres. in primul set au reusit, impreuna, nu.

Sportiva Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului Roland Garros

Tenismena romanca Simona Halep, favorita nr. 3, s-a calificat joi in turul trei la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in doua seturi, 6-4, 6-3, intr-o ora si 22 de minute pe germanca Tatjana Maria.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep, favorita nr. 3, s-a calificat joi in turul trei la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in doua seturi, 6-4,.

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus, marti, de Jana.

Simona Halep a facut anuntul Ce spune despre participarea la Roland Garros

Simona Halep este gata de Roland Garros. Romanca a primit OK-ul medicilor dupa accidentarea din finala de la Roma. Simona a a facut anuntul pe pagina ei de Instagram. A postat o fotografie in care lovea.

Ce recomandare are antrenorul Serenei Williams pentru Simona Halep. Poate fi cheia succesului la Roland Garros

Patrick Mouratoglou, antrenorul care a facut din Serena Williams numarul 1 mondial, a vorbit despre Simona Halep si despre viitorul ei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )