Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros

Dupa un meci cu Tatjana Maria mai greu decat arata scorul inregistrat la final, Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros unde o asteapta rusoaica Daria Kasatkina. continuă pe Online Sport

Simona Halep, debut triumfator la Roland Garros! Jucatoarea noastra a trecut in forta de Jana Cepelova

Simona Halep a trecut fara probleme de slovaca Jana Cepelova, locul 88 WTA, pe care a invins-o in doua seturi, scor 6-2, 6-3.

HALEP LIVE la ROLAND GARROS! ONLINE STREAM Openul Francez - VIDEO

HALEP LIVE la RONALD GARROS! ONLINE STREAM Openul Francez - VIDEO. Simona Halep, locul4 WTA, se dueleaza azi cu nemtoaicaTatjana Maria, locul 102 WTA, in turul II de la Roland Garros.

Halep confirma ca va evolua la Roland Garros. La ce ora va juca marti Simona

Simona Halep, locul 4 WTA, a confirmat ca va putea juca marti in turneul de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce a suferit o entorsa la glezna dreapta in finala de la Roma.

Halep confirma ca va evolua la Roland Garros. Ce loc ocupa in clasamentul pentru Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul 4 WTA, a confirmat ca va putea juca marti in turneul de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce a suferit o entorsa la glezna dreapta in finala de la Roma.

Ce recomandare are antrenorul Serenei Williams pentru Simona Halep. Poate fi cheia succesului la Roland Garros

Patrick Mouratoglou, antrenorul care a facut din Serena Williams numarul 1 mondial, a vorbit despre Simona Halep si despre viitorul ei.

Jucator de tenis, interzis la Roland Garros dupa ce a incercat sa sarute cu forta o reporterita (VIDEO)

Jucatorul de tenis Maxime Hamou a aratat cum nu ar trebui sa se comporte un barbat intr-un interviu dupa un meci. sau in viata, in general. Dupa ce a pierdut la Roland Garros.

Daria Kasatkina o asteapta pe Simona Halep in turul 3

Jucatoarea rusa Daria Kasatkina s-a calificat in turul al 3-lea la Roland Garros si va juca impotriva invingatoarei dintre Simona Halep si Tatjana Maria.

Roland Garros: Simona Halep, in turul trei ( 6-4, 6-3 cu Tatjana Maria)/ Munca de Sisif

Nu a prins cea mai buna zi, insa acesta este si meritul adversarei - Simona Halep favorita trei) a avut serios de munca impotriva unei Tatjana Maria Germania - 102 WTA) care a evoluat foarte bine din punct de vedere tactic: i-a rupt ritmul Simonei cu mult slice, a apelat la mingi inalte si a lovit decisiv in multe randuri in special cu reverul cu o mana) atunci cand Halep a returnat mai moale. Simona s-a calificat in turul trei de la Roland Garros, dupa un meci care a durat o ora si 22 de minute 6-4, 6-3). Lucrurile serioase vor incepe insa din runda urmatoare: duel cu Daria Kasatkina 20 de ani, Rusia - locul 28 WTA).

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Roland Garros, dupa ce a trecut de Tatjana Maria numarul 102 mondial) cu scorul 6-4, 6-3, informeaza Agerpres. in primul set au reusit, impreuna, nu.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul trei de la Roland Garros

Simona Halep a reusit calificarea in turul trei de la Roland Garros dupa victoria in fata nemtoaicei Tatjana Maria, locul 102 WTA si o va intalni pe Daria Kasatkina, locul 28 WTA. Imediat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )