Libnet.ro
UNICEF

21:31

Simona Halep, in semifinale la Rogers Cup dupa o revenire senzationala

Antena3 Antena3,
Simona Halep, in semifinale la Rogers Cup dupa o revenire senzationala

Simona Halep s-a calificat in premiera in semifinalele Rogers Cup, dupa ce a invins-o pe detinatoarea trofeului, Agnieska Radwanska. Jucatoarea din Polonia a inceput partida in forta, cu un sec. continuă pe Antena3

WTA Toronto: Simona Halep, calificata in OPTIMI, dupa ce a trecut de Jankovic. Debut cu dreptul pe hardul american

Simona Halep, cap de serie numarul 2, s-a calificat in optimile turneului de categorie Premier 5 de la Toronto, pe tabloul de simplu. Romanca a eliminat-o pe Jelena Jankovic, 23 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4.

WTA Toronto: Simona Halep vs Jelena Jankovic (dupa ora 20:00)

Simona Halep revine pe teren dupa o pauza de cateva saptamani, numarul trei mondial urmand sa o intalneasca pe Jelena Jankovic 23 WTA), in turul doi al turneului Premier 5 de la Toronto. Meciul va fi in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 20:00.

Care este secretul din spatele performantei Simonei Halep de la Rogers Cup

Simona Halep a ajuns in sferturile de la Rogers Cup, dupa o victorie muncita in fata lui Angelique Kerber. Site-ul oficial al WTA scrie ca un catalizator important al performantei Simonei a fost publicul, care a.

Simona Halep la Toronto: azi joaca in optimile de finala impotriva lui Kerber. Locul 3 e securizat, tabloul optimilor

Simona Halep s-a calificat in optimile Rogers Cup de la Toronto, dupa succesul cu 6-3, 6-4 in fata Jelenei Jankovici si o va intalni astazi pe Angelique Kerber.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Azi, cu Agnieszka Radwanska (dupa ora 20:00)

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final. Halep joaca vineri in sferturile de finala, vineri, dupa ora 20:00,contra jucatoareiAgnieszkaRadwanska.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Vineri, cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final. Halep joaca vineri in sferturile de finala, la o ora pe care o vom anunta vineri dimineata,contra jucatoareiAgnieszkaRadwanska.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Cuvinte in romana pentru romanii din Canada

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final.

AZI LIVE Simona Halep incepe la simplu la Toronto (dupa ora 20:00)

Simona Halep joaca astazi, dupa ora 20:00, primul sau meci la turneul WTA de la Toronto, Cupa lui Roger.

Simona Halep in semifinale la Toronto dupa o revenire senzationala cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep s-a calificat, vineri seara, in semifinalele turneului WTA Premier de la Toronto dotat cu Rogers Cup, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Agnieszka Radwanska din Polonia, cu 0-6, 6-3, 6-1.

WTA Toronto Simona Halep vs Jelena Jankovic 6-3, 6-4/ In optimi cu multa incredere

Simona Halep a avut parte de o revenire fericita pe terenul de tenis nu a mai evoluat dupa eliminarea de la Wimbledon), numarul trei mondial invingand-o in doua seturi, scor 6-3, 6-4, pe Jelena Jankovic 23 WTA), in turul doi al Rogers Cup de la Toronto. Meciul a durat o ora si 22 de minute, iar Simona a evoluat cu incredere in multe momente.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )