Libnet.ro
UNICEF

14:30

WTA Toronto: Simona Halep, calificata in OPTIMI, dupa ce a trecut de Jankovic. Debut cu dreptul pe hardul american

România Liberă România Liberă,
WTA Toronto: Simona Halep, calificata in OPTIMI, dupa ce a trecut de Jankovic. Debut cu dreptul pe hardul american

Simona Halep, cap de serie numarul 2, s-a calificat in optimile turneului de categorie Premier 5 de la Toronto, pe tabloul de simplu. Romanca a eliminat-o pe Jelena Jankovic, 23 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4. continuă pe România Liberă

WTA Toronto: Simona Halep vs Jelena Jankovic (dupa ora 20:00)

Simona Halep revine pe teren dupa o pauza de cateva saptamani, numarul trei mondial urmand sa o intalneasca pe Jelena Jankovic 23 WTA), in turul doi al turneului Premier 5 de la Toronto. Meciul va fi in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 20:00.

WTA Toronto Simona Halep vs Jelena Jankovic 6-3, 6-4/ In optimi cu multa incredere

Simona Halep a avut parte de o revenire fericita pe terenul de tenis nu a mai evoluat dupa eliminarea de la Wimbledon), numarul trei mondial invingand-o in doua seturi, scor 6-3, 6-4, pe Jelena Jankovic 23 WTA), in turul doi al Rogers Cup de la Toronto. Meciul a durat o ora si 22 de minute, iar Simona a evoluat cu incredere in multe momente.

Simona Halep, prima declaratie dupa victoria de la Toronto

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, a declarat, miercuri, dupa calificarea in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Toronto Canada), ca a jucat cel mai bun.

Irina Begu a fost eliminata in primul tur la Toronto. Simona Halep joaca astazi

Irina Begu, numarul 30 WTA, a parasit turneul de la Toronto, chiar dupa primul tur, fiind invinsa de o jucatoare mult mai slab clasata.

Simona Halep merge in optimi la Toronto

Simona Halep s-a calificat miercuri seara in optimile de finala de laturneul WTA de la Toronto, Rogers Cup. Ea a invins-o fara mari probleme pe Jelena Jankovic, in doua seturi, aratand un tenis solid, fara greseli si fara frica. Halep va juca joi in optimi, la o ora ce se va afla joi dimineata. Puteti comenta meciul aici, pe forum.

AZI LIVE Simona Halep incepe la simplu la Toronto (dupa ora 20:00)

Simona Halep joaca astazi, dupa ora 20:00, primul sau meci la turneul WTA de la Toronto, Cupa lui Roger.

Simona Halep la Toronto: s-a stabilit ora meciului cu Jelena Jankovici de azi. Unde poate fi vazuta partida

In turul al doilea al turneului de la Toronto, Simona Halep o va intalni miercuri pe Jenela Jankovici, din Serbia, locul 23 WTA.

Simona Halep recunoaste ca problemele personale i-au afectat jocul

Revenita in circuit cu ocazia turneului Rogers Cup de la Toronto, Simona Halep a recunoscut intr-un interviu acordat WTA ca problemele din viata de familie au afectat-o in plan sportiv.

Irina Begu debuteaza azi in turneului de la Toronto, unde Simona Halep isi va afla adversara din turul al doilea

Irina Begu debuteaza azi si in intrecerea de simplu de la Toronto, dupa ce, ieri,s-a calificat in optimile probei de dublu, alaturi de Raluca Olaru.

Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Toronto

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimi de finala la Toronto Canada), turneu de categorie Premier 5 dotat cu premii in valoare totala de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2712 seconds )