Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep in semifinale la Toronto dupa o revenire senzationala cu Agnieszka Radwanska

Online Sport Online Sport,
Simona Halep in semifinale la Toronto dupa o revenire senzationala cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep s-a calificat, vineri seara, in semifinalele turneului WTA Premier de la Toronto dotat cu Rogers Cup, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Agnieszka Radwanska din Polonia, cu 0-6, 6-3, 6-1. continuă pe Online Sport

Simona Halep, prima declaratie dupa victoria de la Toronto

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, a declarat, miercuri, dupa calificarea in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Toronto Canada), ca a jucat cel mai bun.

WTA Toronto: Simona Halep vs Jelena Jankovic (dupa ora 20:00)

Simona Halep revine pe teren dupa o pauza de cateva saptamani, numarul trei mondial urmand sa o intalneasca pe Jelena Jankovic 23 WTA), in turul doi al turneului Premier 5 de la Toronto. Meciul va fi in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 20:00.

WTA Toronto Simona Halep vs Jelena Jankovic 6-3, 6-4/ In optimi cu multa incredere

Simona Halep a avut parte de o revenire fericita pe terenul de tenis nu a mai evoluat dupa eliminarea de la Wimbledon), numarul trei mondial invingand-o in doua seturi, scor 6-3, 6-4, pe Jelena Jankovic 23 WTA), in turul doi al Rogers Cup de la Toronto. Meciul a durat o ora si 22 de minute, iar Simona a evoluat cu incredere in multe momente.

WTA Toronto: Simona Halep vs Angelique Kerber 6-3, 5-7, 6-4/ Halep, in sferturi dupa un meci epuizant

Simona Halep cap de serie numarul doi) a avut nevoie de doua ore si 23 de minute pentru a o invinge pe Angelique Kerber si pentru a se califica in sferturile turneului Premier 5 de la Toronto. Partida a fost una echilibrata, cu multe schimburi epuizante, iar Simona a avut nevoie de multa tarie de caracter pentru a trece de o jucatoare ambitioasa.

AZI LIVE, Simona Halep in optimi la Toronto (dupa ora 20:00)

Simona Halep joaca astazi in optimile de finala de la Toronto, contra jucatoarei Angelique Kerber. Partida va fi live text in pagina de mai jos.

Simona Halep la Toronto: Romanca a jucat catastrofal in primul set, dar e in semifinale, dupa o revenire de poveste

Simona Halep e in semifinalele turneului de la Toronto, dupa ce a eliminat campioana en-titre, Agnieszka Radwanska Polonia, 14 WTA), la capatul unui meci dramatic.

Simona Halep, in semifinale la Rogers Cup dupa o revenire senzationala

Simona Halep s-a calificat in premiera in semifinalele Rogers Cup, dupa ce a invins-o pe detinatoarea trofeului, Agnieska Radwanska. Jucatoarea din Polonia a inceput partida in forta, cu un sec.

Simona Halep la Toronto: constanteanca a explicat de ce a fost la pamant in primul set si cum a reusit sa intoarca meciul

Simona Halep a trecut de Agnieszka Radwanska Polonia, 14 WTA), in conditiile in care, dupa ce s-a intamplat in primul set, poloneza parea a fi un zid de netrecut. Imediat dupa o victorie dramatica, romanca a explicat ce a patit in primul set.

VIDEO Simona Halep la Toronto: victorie mare in fata Jelenei Jankovici, scor 6-3, 6-4! Revenire cu stil pentru Simona!

Simona Halep a invins-o Jelena Jankovici, scor 6-3, 6-4, in turul al doilea al turneului de la Toronto Canada) si s-a calificat in optimi.

AZI LIVE Simona Halep incepe la simplu la Toronto (dupa ora 20:00)

Simona Halep joaca astazi, dupa ora 20:00, primul sau meci la turneul WTA de la Toronto, Cupa lui Roger.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )