Libnet.ro
UNICEF

09:00

Care este secretul din spatele performantei Simonei Halep de la Rogers Cup

Antena3 Antena3,
Care este secretul din spatele performantei Simonei Halep de la Rogers Cup

Simona Halep a ajuns in sferturile de la Rogers Cup, dupa o victorie muncita in fata lui Angelique Kerber. Site-ul oficial al WTA scrie ca un catalizator important al performantei Simonei a fost publicul, care a. continuă pe Antena3

VIDEO Care este laptopul potrivit pentru Windows 10?

Laptopul perfect pentru noul sistem de operare Windows 10 nu a aparut pe piata, inca, conform ultimei productii video realizate de canalul de youtube Wall Street Journal, insa putem vedea care dintre modelele existente este mai potrivit pentru a rula sistemul de operare mult asteptat. In videoclipul de mai jos Joanna Stern testeaza 16 modele diferite de laptopuri pentru a afla care este laptopul cel mai potrivit pentru sistemul de operare Windows 10.

Incendiu in Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas. Care este cauza

Un incendiu a izbucnit in Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas, judetul Harghita, din cauza unei tigari aprinse aruncate, cel mai probabil, de un turist, iar interventia este dificila din cauza zonei greu accesibile, pompierii carand apa in rucsacuri.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa victoria de la Toronto

Jucatoarea Simona Halep a declarat, vineri, dupa meciul de la Rogers Cup cu Agnieszka Radwanska, in care a revenit si s-a impus desi a pierdut primul set cu 0-6, ca sportiva poloneza a jucat extraordinar in prima parte a confruntarii, dar ea a ramas concentrata si a luptat pana la sfarsit.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturile de la Toronto

Simona Halep, numarul 3 WTA, a vorbit dupa victoria cu Angelique Kerber, scor 6-3, 5-7, 6-4. A fost exact ca o finala acest meci. A jucat foarte bine, insa si eu am dat totul azi. Am incercat sa o fac sa.

Simonei Halep, adversara puternica, la Toronto

Jucatoarea sarba de tenis Jelena Jankovici Serbia), locul 23 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Toronto Canada) si o va intalni pe Simona Halep, cap de serie numarul 2 si pozitia a treia.

Motivul din spatele rezultatelor proaste inregistrate de Simona Halep

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 mondial, a declarat intr-un interviu acordat WTA ca momentele grele din familia ei si oboseala psihica au impiedicat-o sa-si pastreze evolutiile bune pe care le-a avut.

Sfatul emotionant al celor mai batrani gemeni din lume: care este secretul longevitatii si ce ar trebui sa faca tinerii

Ei le recomanda tuturor oamenilor care vor sa se bucure de o astfel de longevitate sa bea in fiecare zi un pahar de vin rosu, informeaza Reuters.

Actrita celebra care a hotarat sa-si micsoreze bustul. Motivele din spatele deciziei. FOTO

Ariel Winter, cunoscuta mai ales pentru rolul din sitcomul Modern Family, a decis sa-si micsoreze bustul de la 32F la 34D. Chiar s-a intamplat peste noapte. imi amintesc ca eram la nunta surorii mele si.

4 mituri despre consumul de iaurt, desfiintate de nutritionisti! Care este cel mai bun moment in care sa-l consumi

Iaurtul, aliment cu insemnate proprietati nutritive folosit ca atare sau pentru a pregati delicioase deserturi si sosuri, este inconjurat de numeroase mituri. Cateva dintre cele mai raspandite sunt preluate de site-ul.

Turcia ar putea organiza alegeri parlamentare anticipate. Care este motivul

Turcia ar putea organiza alegeri parlamentare anticipate, a anuntat premierul Turciei, Ahmet Davutoglu, in contextul in care Partidul Dreptatii si Dezvoltarii AKP) nu a reusit sa ajunga la un acord cu Partidul Republican CHP) pentru formarea guvernului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )