Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Simona Halep, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open (WTA)

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, nr. 5 mondial si principala favorita, s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, vineri, la Arenele BNR, dupa ce a invins-o in doua seturi, 6-4, 6-2, pe muntenegreanca Danka Kovinic, a 6-a favorita. continuă pe România Liberă

Simona Halep si Patricia Tig vor juca joi in optimi la BRD Bucharest Open (WTA)

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep, principala favorita, si Patricia Tig vor juca joi, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala si este dotat cu premii totale de 226. 750 dolari.

Halep s-a calificat in semifinalele BRD Bucharest Open: N-a fost deloc usor!

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Danka Kovinici din Muntenegru, locul 56 WTA si cap de serie numarul 6, calificandu-se in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, pe care l-a castigat in anul 2014.

Simona Halep si Patricia Tig joaca joi la BRD Bucharest Open

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep, principala favorita, si Patricia Tig vor juca joi, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala si es.

BRD Bucharest Open: Simona Halep si Patricia Tig, in optimile de finala

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Patricia Tig joaca, joi, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala.

Succes rasunator pentru Simona Halep. S-a calificat in optimile BRD Bucharest Open, dupa un meci de trei seturi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a dispus.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, nr. 5 mondial si principala favorita, s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, vineri, la.

BRD Bucharest Open, programul zilei: Monica Niculescu, duel cu Andreea Mitu - Va debuta si Simona Halep

Monica Niculescu vs Andreea Mitu este capul de afis al zilei de marti de la BRD Bucharest Open, cele doua sportive din Romania intalnindu-se in primul meci de pe arena centrala de la ora 14:00). Simona Halep va debuta in competitie seara, nu inainte de ora 19:30, impotriva sportivei Barbora Krejcikova Cehia, locul 200 WTA). Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

BRD Bucharest Open: Se cunoaste primul sfert de finala al turneului bucurestean

Laura Siegemund cap de serie numarul 4 si locul 43 WTA) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala de la BRD Bucharest Open, faza a competitiei unde o va intalni pe Polona Hercog.

Programul de miercuri al turneului de tenis BRD Bucharest Open

Organizatorii turneului de tenis BRD Bucharest Open au anuntat programul meciurilor care se vor disputa miercuri, 13 iulie, la Arenele BNR din Capitala. BRD Bucharest Open se disputa pe zgura, in perioada 11-17.

Programul de miercuri al turneului de tenis BRD Bucharest Open

Organizatorii turneului de tenis BRD Bucharest Open au anuntat programul meciurilor care se vor disputa miercuri, 13 iulie, la Arenele BNR din Capitala. BRD Bucharest Open se disputa pe zgura, in perioada 11-17 iulie, si este dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )