Libnet.ro
UNICEF

06:45

Simona Halep si-a aflat adversara de la New Haven. Cand va juca romanca

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si-a aflat adversara de la New Haven. Cand va juca romanca

Simona Halep 2 WTA) va evolua direct in turul secund al turneului de la New Haven, in cadrul caruia o va intalni pe slovacaMagdalena Rybarikova 68 WTA). continuă pe Adevărul

Simona Halep si-a aflat adversara din urmatorul meci. Romanca va juca in aceasta noapte

Simona Halep 2 WTA) va evolua direct in turul secund al turneului de la New Haven, in cadrul caruia o va intalni pe slovacaMagdalena Rybarikova 68 WTA).

Simona Halep si-a aflat posibila adversara de la New Haven

In saptamana premergatoare ultimului turneu de Mare Slem al anului, US Open, Simona Halep isi apara titlul cucerit in 2013 la New Haven.

LIVE Simona Halep debuteaza la New Haven (in aceasta noapte ora 2:00)

Simona Halep incepe marti seara, live text pe onlinesport dupa ora 23:00, cursa de aparare a titlului de la New Haven, ultimul turneu de pregatire inaintea Grand Slam-ului de la Flushing Meadows US Open).

LIVE Simona Halep debuteaza la New Haven (dupa ora 23:00)

Simona Halep incepe marti seara, live text pe onlinesport dupa ora 23:00, cursa de aparare a titlului de la New Haven, ultimul turneu de pregatire inaintea Grand Slam-ului de la Flushing Meadows US Open).

Live Text Halep debuteaza, la noapte, la New Haven. Cine este prima adversara

Simona Halep debuteaza in aceasta noapte, de la ora 02. 00 Romania), in turneul de tenis de categorie Premier de la New Haven. Romanca, favorita numarul 1 a competitiei, o are ca adversara in optimi pe Magdalena Rybarikova, 68 WTA.

VIDEO Halep ii toarna apa in cap directorului de la New Haven. Campania care face furori pe internet

Simona Halep, numarul 2 mondial WTA, si alte doua jucatoare de top au udat-o din cap pana-n picioare pe directorul turneului de tenis de la New Haven, Anne Worcester, in cadrul unei campanii umanitare.

New Haven: Cum evolueaza adversarele Simonei Halep. A scapat de doua favorite!

Simona Halep, cap de serie numarul 1, debuteaza in aceasta noapte, de la ora 02. 00 Romania), in cadrul turneului de tenis de la New Haven. Cu toate ca in primul meci va avea parte de o adversara mai accesibila, romanca ar putea intalni jucatoare puternice in urmatoarele tururi.

Simona Halep a luat parte la campania ALS Ice Bucket: Romanca i-a turnat apa pe cap directorului turneului de la New Haven (VIDEO)

Jucatoarea de tenis Simona Halep a luat parte la campanie umanitara ALS Ice Bucket, romanca turnandu-i apa rece pe cap directorului turneului Open de la New Haven, Anne Worcester, scrie Mediafax. Worcester a decis.

Simona Halep i-a turnat apa in cap directorului turneului de la New Haven (VIDEO)

In cadrul unei campanii umanitare la care au aderat numeroase personalitati din intreaga lume, directorul turneului WTA de la New Haven, unde Simona Halep este cap de serie numarul unu, a acceptat provocarea de a-i fi turnata apa rece in cap.

Halep merge mai departe: cap de serie la New Haven

Simona Halep continua turul Americii cu urmatorul turneu de tenis, cel de categorie Premier de la New Haven, care debuteaza pe 18 august. Ghinionista din nou in fata Mariei Sarapova, in sferturile Cincinnati, Halep trebuie sa-si apere, saptamana aceasta, titlul castigat anul trecut la New Haven.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )