Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a luat parte la campania ALS Ice Bucket: Romanca i-a turnat apa pe cap directorului turneului de la New Haven (VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep a luat parte la campania ALS Ice Bucket: Romanca i-a turnat apa pe cap directorului turneului de la New Haven (VIDEO)

Jucatoarea de tenis Simona Halep a luat parte la campanie umanitara ALS Ice Bucket, romanca turnandu-i apa rece pe cap directorului turneului Open de la New Haven, Anne Worcester, scrie Mediafax. Worcester a decis. continuă pe B1

Simona Halep intra in campania umanitara a momentului: cui i-a turnat apa pe cap

Jucatoarele de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, Petra Kvitova, locul 4 WTA, si Caroline Wozniacki, locul 11 WTA, i-au turnat apa rece pe cap directorului turneului de categorie Premier Connecticut Open de la New Haven, Anne Worcester, in cadrul.

Provocarea Ice Bucket: Bill Gates, Mark Zuckerberg si Tim Cook si-au turnat apa rece ca gheata in cap (VIDEO)

Provocarea galetii cu apa Ice Bucket Challenge) a debutat in iulie anul acesta in Noua Zeenlanda corelata cu o campanie de donatii pentru bolnavii de cancer . La scurt timp provocarea a ajuns sa fie popularizata si in SUA intr-o campanie umanitara.

Provocarea Ice Bucket: Bill Gates, Mark Zuckerberg si Tim Cook si-au turnat apa rece ca gheata in cap (VIDEO)

Leapsa cu gheata Ice Bucket Challenge) a debutat in Noua Zeelanda corelata cu o campanie de donatii pentru bolnavii de cancer . La scurt timp, leapsa a ajuns in SUA intr-o campanie umanitara de constientizare pentru scleroza laterala.

Simona Halep, invinsa de Sarapova la Cincinnati: 'Data viitoare imi doresc sa fiu mult mai agresiva'

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4, de Maria Sarapova, locul 6 WTA si cap de serie numarul 5, in sferturi la Cincinnati. Dupa infrangerea suferita, Simona Halep a.

GAME cu GAME Simona Halep - Maria Sharapova, in sferturi la Cincinnati

Sfertul de finala de pe cimentul de la Cincinnati le-a opuspe Simona Halep si Maria Sharapova, vineri noapte sambata dimineata) dupa ora Romaniei 2:00. Meciul a fost GAME cu GAME pe Onlinesport. ro .

Live Text Simona Halep - Maria Sarapova: ora 02.00, in sferturi, la Cincinnati

Simona Halep, cap de serie numarul 2, joaca impotriva rusoaicei Maria Sarapova, favorita numarul 5, in sferturile turneului de tenis de categorie Premier 5 de la Cincinnati, SUA. Partida Halep - Sarapova se desfasoara pe cea de a doua arena a turneului, sambata, de la ora 2. 00 ora Romaniei).

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Maria Sharapova (dupa ora 02:00)

Simona Halep o va intalni pe Maria Sharapova in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati. Va fi duelul cu numarul cinci dintre cele doua sportive, Maria impunandu-se de patru ori pana acum. Simona se afla in cautarea primei victorii in fata jucatoarei din Rusia. Meciul va incepe dupa ora 02:00, ora Romaniei.

Simona Halep o va intalni pe Sarapova, in sferturi, la Cincinnati

Simona Halep, cap de serie numarul 2, va juca impotriva rusoaicei Maria Sarapova, favorita numarul 5, in sferturile turneului de tenis de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Partida Halep - Sarapova se desfasoara pe cea de a doua arena .

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova, in sferturi la Cincinnati (vineri noapte, 2:00). Reuseste Halep sa dea de ciment cu Sharapova de ziua ei?

Sfertul de finala de pe cimentul de la Cincinnati le opune pe Simona Halep si Maria Sharapova, vineri noapte sambata dimineata) dupa ora Romaniei 2:00, au anuntat vineri dimineata organizatorii turneului american. Meciul are loc in Sarbatoarea de Sfanta Maria. Partida este transmisa live de siteul Onlinesport. ro.

Simona Halep i-a turnat apa in cap directorului turneului de la New Haven (VIDEO)

In cadrul unei campanii umanitare la care au aderat numeroase personalitati din intreaga lume, directorul turneului WTA de la New Haven, unde Simona Halep este cap de serie numarul unu, a acceptat provocarea de a-i fi turnata apa rece in cap.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )