Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, despre turneul de la Madrid: Ar fi foarte emotionant sa castig trofeul

B1 B1,
Simona Halep, despre turneul de la Madrid: Ar fi foarte emotionant sa castig trofeul

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat ca ar fi foarte emotionant pentru ea sa castige trofeul de la Madrid. Ar fi foarte emotionant sa castig trofeul, a declarat Halep,. continuă pe B1

Simona Halep: Turneul de la Madrid este foarte special pentru mine

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat, intr-un interviu acordat site-ului turneului de la Madrid, ca acesta are o insemnatate speciala pentru ea, noteaza.

Simona Halep a ajuns la Madrid si a marturisit de ce ii place in Spania. A vorbit si despre relatia cu Ion Tiriac

Simona Halep va participa incepand de luni la turneul de la Madrid, care este patronat de Ion Tiriac, si a marturisit de ce ii place in capitala Spaniei.

FOTO. Selfie cu Simona Halep, la BRD Nastase-Tiriac Trophy

Turneul BRD Nastase-Tiriac Tophy se apropie de finalul unei editii aniversare, care nu a fost lipsita de surprize, atat pe teren, cat si in afara lui. Cu toate ca nu a fost prezenta, Simona Halep s-a aflat printre fani la turneul de la Bucuresti.

Simona Halep a fost eliminata din turneul de la Stuttgart in semifinale

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a oprit in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart Germania), fiind invinsa in trei seturi, 7-5, 5-7, 6-2, de daneza Caroline Wozniacki, intr-o partida disputata sambata.

Sarapova are sanse mici sa o depaseasca pe Simona Halep luna viitoare. Care e avantajul sportivei noastre in fata ei

Simona Halep a trecut de luni pe locul 2 in lume si va aborda din aceasta postura cel putin urmatoarele doua turnee, cel de la Madrid si cel de la Roma.

Simona Halep, dupa infrangerea cu Wozniacki: Lucrez la imbunatatirea serviciului in fiecare zi

Simona Halep a parasit turneul WTA de la Stuttgart in semifinale, dupa un meci maraton cu Caroline Wozniacki a fost 7-5, 5-7, 6-2 pentru daneza). Caroline a fost incredibila, a returnat tot, a fost mai puternica decat mine. Lucrez la imbunatatirea serviciului in fiecare zi, a precizat viitorul numar doi din ierarhia WTA va trece pe aceasta pozitie incepand de luni).

Horia Tecau: Simona Halep este foarte constanta in acest an. Serena Williams si Maria Sarapova raman singurele pericole pentru ea

Jucatorul de tenis Horia Tecau a declarat, sambata, ca singurele jucatoare periculoase pentru Simona Halep, numarul 3 mondial, raman Serena Williams si Maria Sarapova, informeaza Mediafax. Halep este foarte.

LIVETEXT Simona Halep - Caroline Wozniacki, in semifinale la Stutgart, de la ora 14.30. Totul despre acest meci

Simona Halep o intalneste pe Caroline Wozniacki in semifinalele turneului de la Stuttgart, competitie de categorie Premier care ofera premii de 731. 000 de dolari.

Meciul Simona Halep-Caroline Wozniacki a fost transmis de o televiziune germana doar pana in setul doi. Directorul turneului de la Stuttgart: Este o rusine ce s-a intamplat

Directorul turneului de la Stuttgart, Markus Gunthardt, a avut o reactie dura la finalul meciului dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki, din semifinalele competitiei, scrie ziare. com. Simona a fost eliminata in.

VIDEO OFICIAL Simona Halep, locul doi in clasamentul WTA - Andreea Mitu a urcat pe 100

Simona Halep a urcat in mod oficial pe locul doi in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania devansand-o pe Maria Sharapova. Cu 7. 755 de puncte acumulate, Simona este intrecuta doar de Serena Williams 9. 981 puncte). Andreea Mitu se afla la cea mai buna performanta din cariera: a urcat pe locul 100. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )