Libnet.ro
UNICEF

08:46

Simona Halep trece rapid de primul tur la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Simona Halep trece rapid de primul tur la Wimbledon

Simona Halep a jucatluni seara, de la ora 19:30, la Wimbledon, in primul tur. Partida a fost live text in pagina de mai jos si a fost castigata de jucatoarea noastra in doua seturi. Halep joaca in turul doi cu invingatoarea dintre Francesca Schiavone din Italia si Anastasia Sevastova din Letonia. continuă pe Online Sport

Simona Halep va debuta, luni, la Wimbledon

Simona Halep va debuta, luni, la Wimbledon .

Irina Begu eliminata rapid in primul tur la Wimbledon

Irina Begu a avut mari dificultati in meciul din primul tur de la Wimbledon cu Carina Witthoeft din Germania si in cele din urma a fost invinsa aproape fara drept de apel. Favorita numarul 25, Begu a fost prima jucatoare din Romania intrata in competitia din acest an la All England TennisCrocket Club. Luni vor mai evoluat Patricia Tig si Simona Halep.

Irina Begu, eliminata in primul tur la Wimbledon

Irina Begu a fost eliminatadin primul tur la Wimbledon. Romanca a pierdut, luni, meciul cu sportiva germana Carina Witthoeft, scor 1-6, 4-6. Begu, numarul 27 in clasamentul mondial, era cotata.

Patricia Tig, eliminata in primul tur la Wimbledon

Patricia Tig a parasit turneul de la Wimbledon inca din primul tur dupa ce a fost invinsa de italianca Sara Errani, scor 6-4, 6-4. Patricia Tig 21 de ani, 100 WTA) a avut momente bune in.

Patricia Tig, eliminata in primul tur la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Patricia Tig a cedat luni in fata italiencei Sara Errani N. 20) in doua seturi, 6-4, 6-4, in primul tur al turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare.

Irina Begu, eliminata in primul tur la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Irina Begu locul 27 in clasamentul mondial) a pierdut, luni, meciul cu sportiva germana Carina Witthoeft pozitia 109 WTA), scor 1-6, 4-6, in primul tur al turneului de Mare Slem de.

LIVE Simona Halep incepe la Wimbledon (19:30)

Simona Halep va juca luni seara, de la ora 19:30, la Wimbledon, in primul tur. Partida este live text in pagina de mai jos.

Wimbledon: Simona Halep si Irina Begu au aflat la ce ore joaca luni

Simona Halep si Irina Begu vor juca luni in primul tur la Wimbledon. Duminica seara organizatorii englezi au anuntat si orele la care cele doua romance vor debuta in cadrul celui de-al doilea turneu de Mare Slem al anului.

FOTO Simona Halep a castigat deja un premiu la Wimbledon. Este primul de acest gen din cariera ei

Simona Halep va lua startul saptamana viitoare la Wimbledon, unde o va intalni in primul tur pe jucatoarea slovacaAnna Karolina Schmiedlova.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Wimbledon

Simona Halep, locul cinci WTA, a castigat, luni, scor 6-4, 6-1, meciul disputat impotriva jucatoarei Anna Schmiedlova din Slovacia, in primul tur al turneului de la Wimbledon, potrivit.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )