Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Wimbledon

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Wimbledon

Simona Halep, locul cinci WTA, a castigat, luni, scor 6-4, 6-1, meciul disputat impotriva jucatoarei Anna Schmiedlova din Slovacia, in primul tur al turneului de la Wimbledon, potrivit. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a cincea favorita, s-a calificat luni seara in runda a doua a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus cu 6-4, 6-1 de Anna Karolina Schmiedlova Slovacia).

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat luni seara in turul doi de la Wimbledon dupa ce a invins-o pe Anna Karolina Schmiedlova, scor 6-4, 6-1, la capatul unui meci superb.

Wimbledon: Simona Halep vs Anna Karolina Schmiedlova 6-4, 6-1/ Prima victorie pe iarba din acest an - Halep, in turul doi al competitiei

Cap de serie numarul cinci la Londra, Simona Halep a avut parte de un prim set incalcit in meciul cu Anna Karolina Schmiedlova Slovacia, 40 WTA si ultima castigatoare de la BRD Bucharest Open), jucatoarea noastra permitandu-i adversarei sa revina si sa egaleze la 4, dupa ce Simona a condus cu 4-1. Aflata la prima partida din acest an pe iarba, Halep a rezolvat din mers setarile deficitare si a reusit sa se impuna in doua seturi, scor 6-4, 6-1, dupa o ora si cinci minute. Victoria ii asigura Simonei calificarea in turul doi la Wimbledon, faza a competitiei unde nu a reusit sa ajunga in 2015.

Simona Halep, regina turneului de la Bucuresti. Toate detaliile competitiei

Simona Halep e favorita numarul unu a intrecerii de la Bucuresti, care are loc in perioada 9-17 iulie, dupa incheierea Wimbledonului.

Simona Halep trece rapid de primul tur la Wimbledon

Simona Halep a jucatluni seara, de la ora 19:30, la Wimbledon, in primul tur. Partida a fost live text in pagina de mai jos si a fost castigata de jucatoarea noastra in doua seturi. Halep joaca in turul doi cu invingatoarea dintre Francesca Schiavone din Italia si Anastasia Sevastova din Letonia.

Wimbledon: Simona Halep, Irina Camelia Begu si Patricia Tig vor evolua luni

Romania va avea trei jucatoare care vor evolua inca din prima zi a turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Irina Camelia Begu favorita numarul 25) va deschide balul, de la ora 13:30, intr-un meci impotriva Carinei Witthoeft Germania, locul 109 WTA). Apoi, in scena vor intra Patricia Tig si Simona Halep.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Wimbledon

Sortii nu au fost prea blanzi cu Simona Halep, jucatoare care va avea parte de un debut de foc la editia din acest an a turneului de la Wimbledon care debuteaza pe 27 iunie la Londra.

Wimbledon: Simona Halep si Irina Begu au aflat la ce ore joaca luni

Simona Halep si Irina Begu vor juca luni in primul tur la Wimbledon. Duminica seara organizatorii englezi au anuntat si orele la care cele doua romance vor debuta in cadrul celui de-al doilea turneu de Mare Slem al anului.

LIVE Simona Halep incepe la Wimbledon (19:30)

Simona Halep va juca luni seara, de la ora 19:30, la Wimbledon, in primul tur. Partida este live text in pagina de mai jos.

Clasament WTA: Simona Halep se mentine pe locul cinci

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep se mentine pe locul cinci in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )