Libnet.ro
UNICEF

11:45

Simonei Halep i s-a ridicat statuie intr-un sat din Romania, dupa ce a ajuns numarul 1 mondial. Cum arata creatia artistica - FOTO

Antena3 Antena3,
Simonei Halep i s-a ridicat statuie intr-un sat din Romania, dupa ce a ajuns numarul 1 mondial. Cum arata creatia artistica - FOTO

Artistul Catalin Mihalache a realizat o lucrare din beton in care Simona Halep este infatisata tinand in brate imensul buchet de flori reprezentand cifra 1. Statuia se afla. continuă pe Antena3

Darren Cahill, interventie geniala in timpul meciului Simonei Halep. Ce i-a spus romancei

Darren Cahill se doveste din nou extrem de inspirat atunci cand coboara pe teren pentru a-i da sfaturi Simonei Halep. Australianul, care i-a antrenat pe Leyton Hewitt si pe Andre Agassi, a reusit sa o.

Simonei Halep i s-a ridicat statuie intr-un sat din Romania dupa ce a ajuns numarul 1 mondial. Cum arata creatia artistica

Un artist plastic ajuns celebru in tara dupa participarea la show-ul de televiziune Romanii au talent, unde a castigat premiul de originalitate, are de putin timp in curtea casei o statuie a Simonei Halep.

Cum a reusit Darren Cahill sa-i imbunatateasca serviciul Simonei Halep Habar nu avea ca face asta!

O schimbare radicala in jocul Simonei Halep, derulata in ultima perioada, este calitatea serviciului ei, imbunatatita semnificativ.

Cristian Tudor Popescu, reactie exploziva dupa victoria Simonei Halep la Turneul Campioanelor

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a facut o analiza la cald a jocului lui Halep, dupa victoria acesteie in fata Carolinei Garcia. Principalul atuu al Simonei a fost serviciul. in .

Care a fost mesajul Simonei Halep, dupa victoria impotriva Carolinei Garcia in cadrul Turneului Campioanelor

Simona Halep a sustinut luni o conferinta de presa, dupa victoria in fata Carolinei Garcia de la Turneul Campioanelor, potrivit Mediafax.

Clasamentul in Grupa Simonei Halep la Turneul Campioanelor

Vedeti in aceasta pagina cum arata clasamentul in Grupa Rosie, cea in care evolueaza Simona Halep la Turneul Campioanelor.

CTP analizeaza succesul Simonei Halep si remarca o eroare catastrofala facuta de tatal Carolinei Garcia

Simona Halep a aratat un joc convingator la primul meci din actuala editie a Turneului Campioanelor, de la Singapore.

VIDEO Reactie superba a Simonei Halep, la ultima minge a meciului cu Garcia. Cum a trait tatal ei finalul partidei

Simona Halep a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor, trecand in prima partida de frantuzoaica Caroline Garcia.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a invins-o clar pe Caroline Garcia. Care este lucrul pe care l-a remarcat ea

Simona Halep a reusit o adevarata demonstratie de forta in meciul contra frantuzoaicei Caroline Garcia, pe care a invins-o in mai putin de 90 de minute.

Interventie importanta a lui Darren Cahill in primul set! Ce sfat i-a dat australianul Simonei Halep in confruntarea cu Caroline Garcia

Simona Halep a castigat primul meci de la Turneul Campioanelor, trecand destul de usor de Carolina Garcia, in doua seturi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )