Libnet.ro
UNICEF

01:06

Greseli care iti pot distruge sprancenele. Apeleaza intodeuna la servicii profesionale

Antena3 Antena3,
Greseli care iti pot distruge sprancenele. Apeleaza intodeuna la servicii profesionale

Probabil ca foarte multe dintre noi ne gandim: ce mare filozofie este sa iti stilizezi sprancenele singura? Cat de greu poate fi? Daca este vorba doar despre o situatie cand chiar nu poti ajunge la salon si despre un mic retus, cateva fire razlete, nu e mare tragedie. continuă pe Antena3

Bautura controversata care iti protejeaza oasele. Nu stiam cat de benefica e, de fapt

Acest tip de ceai pe care ar trebui sa il consumam a starnit polemici intre specialistii in nutritie, dar si consumatorii de pretutindeni. De altfel, exista o multime de tipuri de ceai, cum ar fi ceaiul negru, ceaiul verde, din fructe, de plante, si in cazul fiecaruia pot fi aduse argumente pro si contra. Bautura .

Alimentele care iti scad performantele la pat. Toti romanii trebuie sa renunte la ele, acum

De obicei, se presupune ca disfunctia erectila este asociata cu barbatii pe masura ce incep sa imbatraneasca. Cu toate acestea, nu este neaparat o parte normala a imbatranirii barbatilor. Exista si alimente care scad performantele la pat. Alimentele care iti scad performantele la pat Exista multe lucruri care cauzeaza disfunctia erectila, dar ceea ce mananci .

Alimentele care iti intaresc sistemul imunitar. Atentie, se consuma doar in luna octombrie!

In luna octombrie trebuie sa ne gandim mai mult la imunitate. Pentru ca sezonul rece se apropie, trebuie sa ai la tine toate armele cu care sa lupti impotriva virusrilor si bacteriilor care abia asteapta sa atace. Asadar, trebuie sa ne construim o imunitate de fier. Alimentele care iti intaresc sistemul imunitar Unul dintre secretele .

Alimentele care iti elimina calciul din organism. Trebuie sa te feresti de ele, mai ales in pandemie

Care sunt alimentele care te ajuta sa ramani fara calciu? Ce trebuie sa consumi si de ce trebuie sa te feresti? Vremurile pe care le traim au in prim-plan sanatatea. Cum sa ai mai mare grija de tine si ce trebuie sa ai in meniul tau zilnic? Ce trebuie sa consumi? Alimentele care iti elimina .

Alimentele care iti cresc nivelul de dopamina. Ce trebuie sa mananci pentru o zi plina de fericire

Poate ca ai auzit de hormonul placerii, dar si de faptul ca exista alimente care iti imbunatatesc starea de bine. Oamenii de stiinta si specialistii in nutritie s-au dociumentat si au indicat cat de importanta este dopamina pentru organism. Alimentele care iti cresc nivelul de dopamina Astfel, in anul 1957, un laborator al Institutului Inimii .

Ingredientele care iti curata cuptorul cu microunde in doar 5 minute! Sunt incredibil de ieftine

Util si mereu folosit, necesita spalare destul de des, lucru care pune in dificultate gospodinele. Exista, insa, niste trucuri care te scapa de probleme. Acestea sunt ingredientele ieftine care curata cuptorul cu microunde in doar cinci minute! Cum cureti cuptorul cu microunde rapid si ieftin Daca obisnuiesti sa dai multi bani pe tot felul de .

Zeci de mamifere ar putea fi in pericol din cauza virusului: care specii pot avea cele mai mari probleme

Numeroase animale pot fi vulnerabile la SARS-CoV-2, virusul care provoaca COVID-19, potrivit unui studiu amplu care observa modul in care virusul ar putea infecta celulele diferitelor mamifere,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2579 seconds )