Libnet.ro
UNICEF

00:07

Singurul targ de miei vii din Bucuresti isi deschide portile luni

Adevărul Adevărul,
Singurul targ de miei vii din Bucuresti isi deschide portile luni

De luni, 30 martie, in sectorul 4 al Capitalei se deschide si in acest an singurul targ de miei vii, dupa cum a anuntat edilul Cristian Popescu Piedone. continuă pe Adevărul

Debenhams a deschis noul magazin din Bucuresti Mall cu o prezentare neconventionala de moda si frumusete

Magazinul Debenhams din Bucuresti Mall, noua destinatie de fashionbeauty din Capitala, a gazduit o prezentare neconventionala de moda si frumusete, la inaugurarea department store-ului britanic, un eveniment prezentat de Anca Serea. Nume celebre precum Sore, Ellie White, Ana Novic, Anca Lungu, Gianina Corondan, Carmen Negoita, Eli Roman, Ela Craciun si Claudia Pavel au asistat la lansarea colectiei de primavara-vara 2015. Atentia tuturor a fost atrasa de sedinta foto care s-a desfasurat in cadrul evenimentului si care a oferit tuturor un preview al look-urilor cheie ale sezonului. Tinutele prezentate in cadrul show-ului au fost concepute de stilista Maria Andrei, pentru a reflecta stilul britanic si principalele tendinte ale sezonului primavara-vara 2015. Transpuse in mixul unic de branduri proprii exclusive, marci internationale in concesiune si nume celebre de designeri precum Julien Macdonald, Jasper Conran, Ben de Lisi, John Rocha sau Henry Holland, tendintele sezonului au fost puse, la propriu, in lumina reflectoarelor. Machiajul a fost asigurat de Adriana Haloiu, make-up artistul casei Dior, cu cele mai recente lansari ale marcii, fiind la randul sau o introducere in propunerile din sectiunea de beauty a department-store-ului, zona care ocupa parterul magazinului de 2,800 m2. Pentru a sarbatori deschiderea magazinului Debenhams, intre 26 si 29 martie clientii sunt asteptati cu o multime de surprize: promotii, sesiuni de make up gratuite, divertisment.

Dosar de politician: Omul de casa al lui Remus Truica, Aurel Radu, si-a dat demisia de la sefia Metroului din Bucuresti (VIDEO)

Aurel Radu, seful Metroului din Bucuresti, si-a dat demisia dupa o serie de scandaluri legate de licitatiile facute in ultima vreme. Aurel Radu este omul de casa al lui Remus Truica, fostul sef de cabinet al.

Lidl, primul magazin din 2015: reteaua deschide o noua unitate in Bucuresti

Retailerul german Lidl va deschide joia viitoare un nou magazin in Bucuresti, primul din acest an, si ajunge la o retea nationata de 185 de unitati, a anuntat compania.

Cat te costa sa fii chirias in cele mai frumoase vile istorice din Bucuresti

Chiriile vilelor istorice scoase la inchiriere in Capitala variaza intre cateva mii si cateva zeci de mii de euro, in functie de suprafata, amplasare, starea cladirii si dorintele proprietarului. Iata pentru ce sume puteti inchiria cateva din cele mai.

O scoala gimnaziala din Bucuresti este de 10 ani in reparatii

De 10 ani o scoala din Capitala este in reparatii si nimeni nu stie cand s-ar putea incheia lucrarile. Copiii sunt inghesuiti intr-o alta scoala, iar parintii au inceput sa creada ca este de vina.

webPR: Primul cluster de ITC din Bucuresti, Different Angle Cluster, va fi lansat oficial joi, 26 martie

Joi, 26 martie, la Sky Tower va avea loc lansarea oficiala a clusterului Different Angle, in cadrul unui eveniment cu tema principala de dezbatere Smart Cities. La eveniment vor fi prezenti invitati speciali precum Chrysses Nicolaides Presedinte Smart Cities Mediterranean Cluster), Giora Levi CEO, Alvarion) si Prof. Dr. Sorin Cotofana - Universitatea Tehnica din Delft - Olanda, specializarea computer engineering.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )