Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat te costa sa fii chirias in cele mai frumoase vile istorice din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cat te costa sa fii chirias in cele mai frumoase vile istorice din Bucuresti

Chiriile vilelor istorice scoase la inchiriere in Capitala variaza intre cateva mii si cateva zeci de mii de euro, in functie de suprafata, amplasare, starea cladirii si dorintele proprietarului. Iata pentru ce sume puteti inchiria cateva din cele mai. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai frumoase parcuri din Europa

Cele mai frumoase parcuri din Europa. O destinatie grozava, verde, plina de copaci si de flori, Europa ofera o multime de parcuri cu adevarat minunate celor care iubesc natura.

VIDEO Cum serbeaza grecii Ziua lor Nationala. Cele mai frumoase melodii de dans, iubite de o lume intreaga

De Ziua Nationala a Greciei, serbata la 25 martie, chiar de Buna Vestire, romanii se bucura alaturi de eleni pentru marea sarbatoare care le leaga destinele. Cum muzica insoteste orice ocazie din viata grecilor, dar si a romanilor, iata cateva dintre cele mai frumoase melodii grecesti.

National Geographic recomanda Maramuresul ca fiind una din cele mai frumoase destinatii pentru anul 2015

National Geographic a realizat recent un Top 20 al celor mai frumoase locuri de vizitat in 2015, in care este prezentata si o destinatie turistica din Romania, respectiv Maramures, potrivit.

FOTO Cum a ajuns Ceausescu in Cimitirul Vesel de la Sapanta si povestea urmasului celui care a inventat cele mai frumoase cruci

Langa Cimitirul Vesel din Sapanta, minunea care a pus Romania pe harta turismului mondial, este casa memoriala a lui Stan Ioan Patras, taranul care a creat crucile vesele. Nu multa lume stie ca munca maramureseanului e continuata azi de Dumitru Pop Tincu, un sapantan de 59 de ani, care ii duce munca mai departe chiar in atelierul sau.

Brancusi, amantul de geniu: cum le-a atras in patul lui pe cele mai frumoase si destepte femei. Doar Vrajitoarea l-a sedus definitiv si i-a daruit un copil

Brancusi avea un farmec aparte, care era dat de geniul sau artistic, de personalitatea sa lipsita de prejudecati si de spiritul sau liber. Aceste caracteristici le-au atras ca un magnet pe multe femei, unele chiar de vita regala, de baiatul provenit dintr-o familie de tarani din satul gorjean Hobita. Pentru Brancusi, femeile care i-au trecut prin viata au fost si un motiv de inspiratie pentru lucrarile sale.

Cele mai spectaculoase poduri peste Dunare. Podul cu lanturi, podul lui Sissi sau cel al lui Anghel Saligny sunt minuni ale ingineriei

De-a lungul timpului, inginerii au realizat adevarate opere de arta care au traversat Dunarea. Bijuteriile arhitecturale aflate in mai multe tari starnesc si astazi admiratia. Adevarul va prezinta cateva dintre cele mai frumoase astfel de poduri.

Cat costa smartphone-urile Galaxy S6 si S6 Edge la Telekom, Orange si Vodafone

Telekom Romania a anuntat miercuri ca cele mai avansate smartphone-uri ale Samsung, Galaxy S6 si S6 Edge pot fi precomandate la preturi de 1099 lei si respectiv 1599 lei impreuna cu abonamentul lunar Nelimitat XXL de 49,95 euro timp de 24 de luni. La Orange, aceleasi telefoane pot fi precomandate la pretul de 349 euro si respectiv 448,99 euro impreuna cu abonamentul lunar Pantera de 41 euro timp de 24 de luni. La Vodafone, terminalele pot fi precomandate la pretul de 269 euro si respectiv 399 euro impreuna cu abonamentul Red de 49 euro timp de 24 de luni.

Care sunt cele mai periculoase sosele din Alexandria si in ce zile se produc cele mai multe accidente

Strazile Dunarii si Bucuresti sunt arterele unde s-au produs cele mai multe accidente de circulatie in Alexandria, in ultimii doi ani. Martea este ziua predispusa la accidente, in vreme ce duminica pare cea mai sigura zi de circulat pe soselele din oras. Dupa o analiza facuta de politistii de la circulatie, 50% dintre accidentele de anul trecut s-au produs in intervalul orar 6.

Romanii au talent a inregistrat cele mai bune cifre de audienta din acest sezon: cati telespectatori au urmarit show-ul

Cea de-a treia editie a show-ului Romanii au talent a inregistrat cele mai bune cifre de audienta din acest sezon, aproape 4,6 milioane de telespectatori din toata tara urmarind emisiunea de la Pro TV, potrivit Paginademedia. ro.

Cele mai scumpe beri din lume

Cele mai scumpe beri din lume pornesc de la 100 de dolari americani bucata pana la 800 de dolari. Desi berea e considerata de multi ca bautura celor din popor, fiind mai ieftina ca vinul, sunt si marci de bere care au un pret neobisnuit de mare.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1918 seconds )