Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Oprea: M-am vazut cu Traian Basescu. Ce au discutat cei doi

România Liberă România Liberă,
Gabriel Oprea: M-am vazut cu Traian Basescu. Ce au discutat cei doi

In presa au aparut, recent, informatii despre o intalnire intre fostul presedinte Traian Basescu si liderul UNPR Gabriel Oprea. continuă pe România Liberă

Gabriel Oprea: M-am vazut cu Traian Basescu

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a afirmat marti ca s-a vazut cu fostul sef al statului Traian Basescu, precizand insa ca nu poate sa spuna ce au discutat, scrie Agerpres. M-am.

Gabriel Oprea a recunoscut ca s-a intalnit cu Traian Basescu: Nu pot sa spun ce am discutat. Oricand ma intalnesc cu un fost presedinte de stat, o sa ma port cu respect

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a recunoscut, marti, la Parlament, ca s-a intalnit cu fostul presedinte Traian Basescu, dar a refuzat sa ofere amanunte despre subiectul discutiilor, informeaza.

Ce spune Gabriel Oprea ca s-a intamplat la Consiliul JAI. Care sunt tarile care NU vor COTE OBLIGATORII

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, marti, ca la Consiliul Justitie si Afaceri Interne, la care a participat luni, nu s-a ajuns la niciun consens pe cote obligatorii de refugiati. Oprea a nominalizat si cele patru tari care s-au opus: Slovacia, Cehia, Letonia si Romania .

FOTO. Care a fost interventia lui Gabriel Oprea in consiliul JAI

Ministrul Afacerilor Interne MAI), Gabriel Oprea, a sustinut in consiliul JAI de luni, pozitia Romaniei referitoare la cotele obligatorii de refugiati propuse de Comisia Europeana. Astfel, Oprea a spus ca Romania nu este de acord cu impunerea unor cote obligatorii si ca tara noastra va accepta 1. 705 solicitanti de azil.

Gabriel Oprea reitereaza ca va vota impotriva cotelor obligatorii in cadrul JAI: Romania isi respecta angajamentele initiale de a primi 1785 de migranti

Vicepremierul si ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat duminica dimineata ca are un mandat foarte clar cu care merge luni la consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) unde se va discuta propunerea de miercuri a Comisiei Europene privind cotele obligatorii de refugiati. Oprea a aratat ca va vota impotriva cotelor obligatorii si ca le va transmite partenerilor europeni ca Romania isi respecta angajamentele initiale de a primi 1785 de migranti.

Gabriel Oprea: La JAI mi-am indeplinit mandatul din partea presedintelui. L-am informat de la Bruxelles

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, marti, ca la reuniunea Consiliului JAI si-a dus la indeplinire mandatul pe care l-a avut din partea presedintelui si premierului privind neacceptarea cotelor obligatorii de refugiati, aratand ca l-a informat de.

Gabriel Oprea sustine ca nu a plagiat: Cineva incearca sa-mi puna piedica pentru ca am ajuns pe locul 3 la incredere

Vicepremierul Gabriel Oprea a comentat, marti, chestiunea acuzatiei de plagiat lansata in spatiul public in ultimele saptamani. Seful UNPR a motivat faptul ca acuzatiile vin ca urmare a ascensiunii din ultimele luni ale partidului sau si a propriei persoane.

Gabriel Oprea, despre JAI: Patru tari nu au fost de acord cu cotele obligatorii. Prin tot ceea ce face Romania la granita, actioneaza ca o tara din spatiul Schengen (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat marti, ca la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI), la care a participat luni, nu a fost un consens pe cote obligatorii de refugiati, patru tari.

Gabriel Oprea: Sunt de acord ca la toti politicienii sa se verifice teza de doctorat. A mea tocmai a fost verificata si a fost un verdict in unanimitate, ca nu am plagiat

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat marti, ca este de acord ca toti politicienii sa au verificate tezele de doctorat si a precizat ca in cazul sau, teza a fost verificata si a fost.

Gabriel Oprea: Sunt de acord ca la toti politicienii sa se verifice teza de doctorat. A mea tocmai a fost verificata si a fost un verdict in unanimitate, ca nu am plagiat (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat marti, ca este de acord ca toti politicienii sa au verificate tezele de doctorat si a precizat ca in cazul sau, teza a fost verificata si a fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )