Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sinteza zilei. Ancheta socanta! Jurnalist sub acoperire, fata in fata cu o minora victima a proxenetilor

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Ancheta socanta! Jurnalist sub acoperire, fata in fata cu o minora victima a proxenetilor

Mihai Gadea a prezentat, miercuri seara, la Sinteza zilei, un fragment dintr-o ancheta socanta care are ca subiect calvarul unei fete de doar 14 ani, victima a unei retele de prostitutie. Un jurnalist. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Ancheta socanta! Minora inflitrata intr-o retea de prostitutie

Mihai Gadea a prezentat, miercuri seara, la Sinteza zilei, un fragment dintr-o ancheta socanta care are ca subiect calvarul unei fete de doar 14 ani, victima a unei retele de prostitutie. Un jurnalist.

Sinteza zilei. Ancheta socanta! Minora inflitrata intr-o retea de prostitutie

In acesta seara, la Sinteza zilei, o ancheta jurnalistica socanta: minora inflitrata intr-o retea de prostitutie. Interviuri cutremuratoare cu fete din Romania obligate sa se prostitueze in.

Sinteza zilei. Povestea socanta a unei romance in Italia

Constanta, o femeie cu trei copii, pleaca din Romania din cauza conditiilor extrem de proaste in care traia: un sot alcoolic si nicio perspectiva pentru sine si pentru copiii sai. Cunoaste un italian care.

Sinteza zilei. Romance prizoniere peste granita in lanturile groazei sexuale

Puteti sa-i spuneti Ana sau Maria. Ar putea avea 14 sau 26 de ani. Citeste si: Sinteza zilei. Calvarul fetitelor uitate ale Romaniei. Povestea Ginei, fata vanduta ca o marfa la 14 ani Multiplicati.

Sinteza zilei. Doua romance sechestrate de proxeneti, marturii cutremuratoare

Povestea dramatica a doua romance care au ajuns sa se prostitueze in Belgia a fost prezentata intr-o emisiune TV care se ocupa de astfel de cazuri de la o televiziune belgiana. Citeste si: Sinteza zilei.

Sinteza zilei. Un alt criminal taximetrist pe modelul Gheorghe Dinca

In contextul crimelor din Caracal care ar fi fost comise de Gheorghe Dinca, tragedie care a revoltat o tara intreaga, Mihai Gadea prezinta la Sinteza zilei si alti criminali in serie din Romania care au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )