Libnet.ro
UNICEF

09:30

Sinteza zilei. Povestea socanta a unei romance in Italia

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Povestea socanta a unei romance in Italia

Constanta, o femeie cu trei copii, pleaca din Romania din cauza conditiilor extrem de proaste in care traia: un sot alcoolic si nicio perspectiva pentru sine si pentru copiii sai. Cunoaste un italian care. continuă pe Antena3

Poveste cutremuratoare. Infernul unei romance rapita si violata zece ani in Italia. Casa in care a fost sechestrata seamana cu cea a lui Dinca

Mihai Gadea a prezentat luni seara la Sinteza Zilei, infernul unei romance rapita si violata timp de zece ani in Italia. Mariana a fost inchisa fara lumina, fara apa, fara caldura, a fost.

Sinteza zilei. Un alt criminal taximetrist pe modelul Gheorghe Dinca

In contextul crimelor din Caracal care ar fi fost comise de Gheorghe Dinca, tragedie care a revoltat o tara intreaga, Mihai Gadea prezinta la Sinteza zilei si alti criminali in serie din Romania care au.

Disparitia unei romance a pus pe jar autoritatile spaniole. Mai multe piste sunt verificate

Disparitia unei romance a pus pe jar autoritatile spaniole, iar anchetatorii urmaresc mai multe piste. Dana Leonte a disparut pe 12 iunie, in urma cu doua luni si jumatate. Plecata in Spania inca din.

La multi ani, Alexandra Nechita! Povestea de succes a artistei care a cucerit America - VIDEO

Mihai Gadea a prezentat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei povestea de succes a Alexandrei Nechita, cea care este cunoscuta in intreaga lume ca micuta Picasso.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )