Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sinteza zilei. Un alt criminal taximetrist pe modelul Gheorghe Dinca

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Un alt criminal taximetrist pe modelul Gheorghe Dinca

In contextul crimelor din Caracal care ar fi fost comise de Gheorghe Dinca, tragedie care a revoltat o tara intreaga, Mihai Gadea prezinta la Sinteza zilei si alti criminali in serie din Romania care au. continuă pe Antena3

Voi cu Voicu. Minerva, despre cazul Caracal: Gheorghe Dinca nu e criminal. Fetele disparute nu sunt moarte

Minerva a vorbit la Voi cu Voicu despre cazul Caracal si i-a facut un profil lui Gheorghe Dinca. Minerva e de parere ca fetele disparute din Caracal, Alexandra si Luiza, nu sunt moarte si ca inculpatul ar.

Bomba in cazul Caracal. Se investigheaza activitatea lui Gheorghe Dinca in Italia. Ar fi putut actiona sub un alt nume

DIICOT a trimis prin biroul Eurojust in Italia ordin european de ancheta pe numele lui Gheorghe Dinca si cere informatii despre activitatea lui de acolo, cercul relational. Citeste si: Cazul Caracal.

Ce l-ar intreba fiica lui Gheorghe Dinca pe tatal ei, daca ar putea. Sigur la asta nu te-ai fi gandit

Daniela Dinca, fiica celui care a sfarsit cel putin doua destine, a marturisit, intr-un interviu pentru Antena 3, ce i-ar spune tatalui ei, daca ar fi lasata sa il viziteze in spatele gratiilor. Ce l-ar intreba fiica lui Gheorghe Dinca pe tatal ei, daca ar putea Daniela Dinca, fiica suspectului de crima din Caracal, a .

Detalii din arest. Ce pretentii are Gheorghe Dinca si cum isi petrece timpul

Gheorghe Dinca este un om cu pretentii, lucru pe care l-a aratat deseori de cand a ajuns pe mana politiei. Ce cerinte le-a adresat oamenilor legii si ce urmareste, de fapt, incupatul? Subliniem ca astazi s-ar fi gasit alte dovezi incriminatorii in gropile din curtea lui Dinca. Dinca, pretentii fara numar in arest Gheorghe Dinca, .

Singura filmare cu sotia lui Gheorghe Dinca. Ce secret murdar ascunde familia criminalului din Caracal

Antena 3 a prezentat singura filmare cu sotia lui Gheorghe Dinca. Imaginile sunt surprinse chiar in primele zile ale anchetei. Sotia lui Gheorghe Dinca a refuzat cu desavrsire sa aiba vreun dialog cu.

Date in premiera despre masina groazei a lui Gheorghe Dinca. Cand si-a pregatit criminalul masina-capcana

Antena 3 a prezentat in exlusivitate date despre masina groazei a lui Gheorghe Dinca. -masina avea geamuri fumurii din septembrie 2017, foliile auto erau autorizate -masina devine proprietatea lui Gheorghe Din.

Gheorghe Dinca l-a sunat pe fiul sau din arest. Cine este Ionut si de ce l-a sunat criminalul tocmai pe el

Singurul copil al criminalului din Caracal care a fost renegat de toata familia a fost sunat de tatal sau din arest. Ionut Dinca nu tinea legatura cu parintele lui inca dinainte de a pleca in Italia, loc unde munceste de peste 17 ani. De ce nu avea o relatie buna cu el si ce l-a .

Criminalistii scaneaza locuinta din Caracal. Gheorghe Dinca a ajuns la fata locului

UPDATE Ancheta de la Caracal continua. Luni, anchetatorii vor continua scanarea curtii lui Dinca. Inculpatul din Caracal, Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei.

Fiica lui Gheorghe Dinca a confirmat spusele vecinilor din Caracal: Tatal lui s-a spanzurat. Era alcoolic

Informatii pe care pana acum le-au dat doar vecinii, au fost confirmate de fiica lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal. Daniela Dinca a dezvaluit motivul pentru care bunicul sau si-ar fi pus capat vietii.

Interviu cu fiica lui Gheorghe Dinca. in ziua in care Alexandra a fost rapita, nu am oprit sa-mi vad tatal fiindca ma grabeam

Daniela Dinca, fiica inculpatului din cazul Caracal, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3. Fiica lui Gheorghe Dinca a explicat Eram in interes de serviciu, urma sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )