Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sinteza zilei. Cine sunt eroii luptei impotriva coruptiei

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Cine sunt eroii luptei impotriva coruptiei

Mihai Gadea a aratat, miercuri, la Sinteza zilei, cine sunt adevaratii eroi ai luptei impotriva coruptiei. Totodata, jurnalistul a aratat cine sunt magistratii care au avut curajul sa ancheteze mafia si cine. continuă pe Antena3

Radu Banciu, despre Sova, aparat de mir si de zidul pesedist: E adevarat ca are fata de martir. Va fi de aici inainte o emblema a luptei impotriva coruptiei. Dan Sova va ajunge si pe copertile cartilor de istorie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre norocul lui Dan Sova care a fost salvat din nou de colegii sai parlamentari de la arest - de mila a avut parte Dan Sova, salvat de Beciul Domnesc.

Un nou caz Rarinca, prezentat la Sinteza zilei: Cum distrug unii procurori vieti nevinovate

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, drama unuia dintre inculpatii arhicunoscutului dosar Otopeni, Iancu Gabriel, care a luptat in instanta pentru a dovedi ca implicarea sa in.

Marturie cutremuratoare la Sinteza Zilei. Anchetata si retinuta, desi era nevinovata

Marilena Toma, invitata lui Mihai Gadea in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, a trecut printr-un cosmar care a durat 9 ani. Fost inspector vamal, femeia a fost retinuta si anchetata in 2006 pentru o.

Sinteza Zilei: O vor inchide pana la urma pe Mariana Rarinca?

Cazul Marianei Rarinca a fost subiectul principal al editiei de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3. Cetatenii romani par ca au inteles exact despre ce este.

Sinteza Zilei: Micii campioni ai Romaniei se lupta cu SARACIA

Mihai Gadea a tratat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, situatiile prin care trec copiii din Romania, copiii campioni ai Romaniei. Probabil, in alta tara, cu alte legi si altfel de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )