Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sinteza zilei: Elena Udrea, TREI VARIANTE pentru eliberarea sa din arest. Iata care sunt

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Elena Udrea, TREI VARIANTE pentru eliberarea sa din arest. Iata care sunt

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, trei posibile variante pentru eliberarea Elenei Udrea si plasarea sa sub arest la domiciliu, in dosarul Microsoft. Prima varianta. continuă pe Antena3

VIDEO Inalta Curte: Elena Udrea, in arest la domiciliu

Inalta Curte pentru Casatie si Justitie ICCJ) a inlocuit marti masura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu in cazul deputatului Elena Udrea, decizia fiind definitiva, informeaza Agerpres. Elena Udrea a primit miercurea trecuta mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal pentru trei fapte de trafic de influenta - in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, in legatura cu derularea contractului e-Romania si in legatura cu pretinderea si primirea a 500. 000 de euro, precum si pentru spalare de bani. Ora 20:15 Elena Udrea a fost eliberata din Arestul Politiei Capitalei.

Radu Tudor, la Sinteza zilei: in aceasta seara, Elena Udrea a repurtat o victorie

In aceasta seara, Elena Udrea a repurtat o victorie, a declarat realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, invitat la Sinteza zilei, unde a comentat eliberarea fostei sefe a PMP din arestul.

Sinteza zilei: INTERVIUL in care Elena Udrea denunta mafia basista. Libertatea e de vanzare!

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, un fragment dintr-un interviu senzational in care Elena Udrea face autodenunt peste autodenunt si explica cum, dupa alegeri, doar.

Sinteza zilei: Noua milioane de euro, spaga Elenei Udrea in dosarul Microsoft

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, cat inseamna, vizual vorbind, spaga de 9 milioane de euro pe care Elena Udrea a luat-o in dosarul Microsoft. Am adus aici noua.

Documente care arata cum a bagat Elena Udrea CORUPTIA pe gatul Guvernului Boc

Un numar de 10 dovezi care arata modul in care Elena Udrea a bagat pe gat guvernului Boc Gala Bute au fost prezentate duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Pe 5 ianuarie 2011, Traian Base.

Elena Udrea, pusa sub arest la domiciliu

ACTUALIZARE 21:24 Udrea, citata la DNA pentru a oferi lamuriri suplimentare privind denuntul impotriva lui Coldea Elena Udrea este citata la DNA, maine, la ora ora 9:30, pentru a oferi lamuriri suplimentare privind denuntul pe care l-a facut pe 30 ianuarie impotriva sefului SRI Florian Coldea, a anuntat avocatul ei, Marius Striblea, potrivit surselor din presa. Anuntul a fost facut dupa iesirea Elenei Udrea din arest. * Udrea, la iesirea din arest: Probabil ca voi merge maine in Parlament ----------- Elena Udrea a fost plasata in arest la domiciliu, potrivit deciziei definitive a inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), care a judecat contestatia deputatei la arestarea preventiva dispusa in 11 februarie in dosarul Microsoft, potrivit surselor judiciare.

Elena Udrea, in arest la domiciliu. IMAGINI de la iesirea sa din arestul Politiei Capitalei

40 - Elena Udrea a mers, marti seara, la Sectia 2 Politie, imediat dupa iesirea din arestul Politiei Capitalei, pentru a fi luata in evidenta. 07 - Elena Udrea va fi plasata in.

Elena Udrea, scoasa din arest. A fost dusa ACUM in fata magistratilor

UPDATE: Elena Udrea a fost adusa, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru judecarea contestatiei sale la masura arestului preventiv. Udrea a fost adusa la instanta suprema, cu.

Elena Udrea vrea sa-si faca viata mai frumoasa dupa gratii

Pe cand se afla sub control judiciar, Elena Udrea le-a dat indicatii martorilor din dosarul Microsoft, in mod special lui Dorin Cocos. Acesta este principalul motiv pentru care deputatul a ajuns in spatele gratiilor. Cel putin asa arata instanta Curtii Supreme in motivarea sentintei prin care a decis arestarea preventiva a Elenei Udrea.

Elena Udrea, pericol pentru opinia publica. Motivarea instantei in cazul arestarii fostului ministru

Elena Udrea a fost arestata pentru ca poate fi pericol public, se arata in motivarea instantei. Judecatorii arata ca Udrea facea presiuni asupra fostului ministru al comunicatiilor, Gabriel Sandu pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )