Libnet.ro
UNICEF

19:31

Elena Udrea vrea sa-si faca viata mai frumoasa dupa gratii

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea vrea sa-si faca viata mai frumoasa dupa gratii

Pe cand se afla sub control judiciar, Elena Udrea le-a dat indicatii martorilor din dosarul Microsoft, in mod special lui Dorin Cocos. Acesta este principalul motiv pentru care deputatul a ajuns in spatele gratiilor. Cel putin asa arata instanta Curtii Supreme in motivarea sentintei prin care a decis arestarea preventiva a Elenei Udrea. continuă pe Adevărul

La ordinea zilei. Elena Udrea se apuca sa zugraveasca in arest

Elena Udrea vrea ceva conditii in celula in care va locui in urmatoarea perioada, asa ca s-a decis sa schimbe un pic culoarea peretilor. Potrivit unor surse din interiorul Politiei, Elena Udrea ar vrea sa.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei (VIDEO)

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea.

Elena Udrea afla marti daca va fi eliberata sau va ramane in spatele gratiilor. Deputatul vrea sa renoveze celula in care este inchisa

Elena Udrea afla marti daca va fi cercetata in continuare in arest sau va fi eliberata. Asta dupa ce Curtea Suprema a stabilit sa ia in discutie saptamana viitoare contestatia acesteia impotriva deciziei prin care a fost trimisa in spatele gratiilor.

Elena Udrea le-a spus magistratilor ca a fost mintita de Dorin Cocos in privinta banilor

Elena Udrea a declarat, in ultimul cuvant in fata instantei, ca Dorin Cocos a mintit-o in privinta banilor, motiv pentru care si-a schimbat declaratia de avere de mai multe ori. Totodata, Udrea a acuzat pres.

Procurorii anticoruptie nu ancheteaza faptele sesizate de Elena Udrea in cazul lui Florian Coldea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) nu au inceput urmarirea penala in cazul faptelor reclamate de Elena Udrea referitoare la directorul interimar al Serviciului Roman de Informatii SRI), Florian Coldea, intrucat fostul ministru nu a respectat procedura privind denuntul pe care l-a formulat. Mai mult, Udrea nu s-ar fi prezentat la sediul DNA pentru a spune cu exactitate ce anume reclama, chiar daca a fost chemata de procurori.

Am PLANS cand am vazut-o pe Elena Udrea in catuse. Cine este de partea fostei prezidentiabile

Localnicii din Roman spun ca era de asteptat ca Elena Udrea sa fie retinuta. Niciunul din cei pentru care Udrea a promis multe in campanie, nu mai este de partea ei. Pe de alta parte, prietena sa, Ruxandra.

100 de Minute. DNA nu va ancheta denuntul facut de Elena Udrea

DNA nu va ancheta acuzatiile facute de Elena Udrea, pe motiv ca denuntul nu indeplineste anumite conditii de forma, prevazute de lege. in alte cazuri, insa, procurorii n-au mai fost atat de scrupulosi si.

Elena Udrea, noua postare pe Facebook: in dosarul Microsoft mi se aduce acuzatia ca am fost sotia lui Dorin Cocos. Am incredere ca se va ridica masura arestului

Elena Udrea a reiterat, joi, prin intermediul paginii de Facebook, faptul ca are incredere ca, la apel, masura arestului preventiv va fi ridicata. Aceasta mai spune ca singura acuzatie care i se aduce in dosarul.

De ce a fost arestata Elena Udrea. Motivarea deciziei de arestare, obtinuta de Antena 3

Antena 3 a obtinut motivarea deciziei de arestare a Elenei Udrea. Elena Udrea a fost retinuta in dosarul Microsoft pentru savarsirea urmatoarelor infractiuni: trafic de influenta fapte in legatura cu .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )