Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sinteza zilei: Fostul ministru Ionut Popescu, in topul retrocedarilor ilegale

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Fostul ministru Ionut Popescu, in topul retrocedarilor ilegale

Mihai Gadea a dezvaluit, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, implicarea unui fost ministru de Finante in dosarul retrocedarilor frauduloase, care au pagubit statul cu aproape jumatate de MILIARD de. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Povestile oamenilor care tin Romania in picioare. Supraomul Adamescu si pediatrul pentru care camera de garda e acasa

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, povestile unor oameni care tin Romania in picioare. Mihai Gadea a inceput cu povestea profesorului Vasile Adamescu care, cu o vointa de.

Imagini inedite, la Sinteza zilei. Arestatul Adrian Sarbu se plimba prin Bucuresti

Omul de afaceri Adrian Sarbu se afla, oficial, in arest preventiv, dar mai multe imagini prezentate de Mihai Gadea, marti, la Sinteza zilei, arata ca Adrian Sarbu umbla liber pe strazile Bucurestiului. Adrian.

Eroinele de la Montreal, la Sinteza zilei. Alexandra Dulgheru: in momentul in care am castigat, m-am simtit incredibil

Echipa nationala de tenis, care a calificat Romania in Grupa Mondiala dupa 23 de ani de absenta, a venit la Sinteza zilei sa spuna frumoasa poveste a acestei reusite. Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu, Irina.

in maxim 2-3 ani, vom juca cu trofeul pe masa. Eroinele Romaniei de la Fed Cup, la Sinteza zilei

Echipa nationala de tenis, care a calificat Romania in Grupa Mondiala dupa 23 de ani de absenta, a venit la Sinteza zilei sa spuna frumoasa poveste a acestei reusite. Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu, Irina.

Darius Valcov, din nou la DNA. Fostul ministru al Finantelor va fi audiat

Darius Valcov a ajuns in aceasta dimineata la DNA, pentru noi audieri. Fostul ministru al Finanteloreste cercetat in arest la domiciliu, iar decizia nu este definitiva. Fostul ministru al Finantelor.

Inalta Curte respinge prelungirea arestului preventiv in cazul lui Darius Valcov. Fostul ministru va fi plasat in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins luni cererea DNA de prelungire a arestului preventiv fata de fostul ministru al Finantelor Darius Valcov, urmand ca acesta sa fie plasat in arest la domiciliu in perioada 25 aprilie - 24 mai. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata.

VIDEO Fostul ministru Cristian David, botezat intr-o ceremonie la Biserica Internationala Harul dupa ce a iesit din arest

Un videoclip postat pe contul de Youtube al Bisericii Internationale a Harului la 19 aprilie 2015 arata imagini de la ceremonia prin care fostul ministru de Interne Cristian David este botezat intr-o noua credinta. David, fost ministru de Interne in guvernul Tariceanu, este acuzat de DNA ca ar fi luat mita jumatate de milion de euro si a fost eliberat din arest saptamana trecuta.

VIDEO. Cristian David, fostul ministru de Interne, l-a descoperit pe Dumnezeu dupa ce a stat la Beciul Domnesc

Cristian David, fostul ministru de Interne, care in prezent este cercetat de dna pentru fapte de coruptie pentru ca ar fi primit o spaga de o jumatate de milion de euro primita chiar in biroul sau de la Ministerul de Interne, pentru aprobarea unei retrocedari de teren, se pare ca l-a descoperit pe Dumnezeu, sau asa cum el insuti spune a gasit calea credintei.

Cristian David a descoperit calea credintei: Cercetat pentru o spaga de o jumatate de milion de euro, fostul ministru s-a pocait dupa ce a fost eliberat din arest (VIDEO)

Cercetat pentru o spaga de o jumatate de milion de euro, pentru aprobarea unei retrocedari de teren, fostul ministru de Interne Cristian David a descoperit calea credintei. Astfel, recent eliberat din arest.

Fostul ministru Darius Valcov RAMANE in arest

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ramane in arest preventiv, dupa ce solicitarea sa de inlocuire a arestui preventiv cu o masura mai usoara a fost respinsa. Astazi judecatorii au decis ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )