Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cristian David a descoperit calea credintei: Cercetat pentru o spaga de o jumatate de milion de euro, fostul ministru s-a pocait dupa ce a fost eliberat din arest (VIDEO)

B1 B1,
Cristian David a descoperit calea credintei: Cercetat pentru o spaga de o jumatate de milion de euro, fostul ministru s-a pocait dupa ce a fost eliberat din arest (VIDEO)

Cercetat pentru o spaga de o jumatate de milion de euro, pentru aprobarea unei retrocedari de teren, fostul ministru de Interne Cristian David a descoperit calea credintei. Astfel, recent eliberat din arest. continuă pe B1

VIDEO. Cristian David, fostul ministru de Interne, l-a descoperit pe Dumnezeu dupa ce a stat la Beciul Domnesc

Cristian David, fostul ministru de Interne, care in prezent este cercetat de dna pentru fapte de coruptie pentru ca ar fi primit o spaga de o jumatate de milion de euro primita chiar in biroul sau de la Ministerul de Interne, pentru aprobarea unei retrocedari de teren, se pare ca l-a descoperit pe Dumnezeu, sau asa cum el insuti spune a gasit calea credintei.

Fostul ministru de Interne, Cristian David, plasat sub control judiciar

Fostul ministru de Interne Cristian David, acuzat ca a luat mita 500. 000 de euro, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, vineri, instanta suprema. Cristian David luase mita pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care revendica un teren.

Fostul ministru Cristian David, pus sub control judiciar

Fostul ministru al Internelor Cristian David, acuzat ca a luat mita 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care revendica un teren, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, azi, instanta suprema.

VIDEO Fostul ministru Cristian David, botezat intr-o ceremonie la Biserica Internationala Harul dupa ce a iesit din arest

Un videoclip postat pe contul de Youtube al Bisericii Internationale a Harului la 19 aprilie 2015 arata imagini de la ceremonia prin care fostul ministru de Interne Cristian David este botezat intr-o noua credinta. David, fost ministru de Interne in guvernul Tariceanu, este acuzat de DNA ca ar fi luat mita jumatate de milion de euro si a fost eliberat din arest saptamana trecuta.

VIDEO Bisnitarul Cristian Troaca, ajuns ministrul Cristian David, s-a botezat dupa ce a iesit din arest

Cristian David, fostul ministru de Interne, s-a botezat la Biserica Internationala Harul din Bucuresti, in prezenta fratilor Peter si Marinel.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )