Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sinteza zilei: Gravitatea faptei lui Dan Diaconescu, din perspectiva justitiei din Romania

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Gravitatea faptei lui Dan Diaconescu, din perspectiva justitiei din Romania

Mihai Gadea a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, despre condamnarea lui Dan Diaconescu la 5 ani si jumatate de inchisoare cu executare, la care se adauga alti cinci ani in care i se. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Antena 3 a dezvaluit inca din septembrie 2014 contractele de 700 de milioane de euro pentru sponsorii PDL

Mihai Gadea a aratat, luni seara, la Sinteza zilei, ca Antena 3 a dezvaluit cum a fost impartita suma colosala de 700 de milioane de euro unor firme apropiate PDL, prin contracte cu Compania Nationala.

UPDATE VIDEO Dan Diaconescu, condamnat la 5 ani si sase luni de inchisoare cu executare si incarcerat la Rahova: Aveam discurs pregatit pentru achitare/ Romanii nu mai au incredere in justitie, eu nici atat

Dan Diaconescu a fost condamnat miercuri de catre Curtea de Apel Bucuresti la 5 ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de santaj. Decizia este definitiva. Judecatoria Sectorului 1 il condamnase pe Dan Diaconescu la trei de ani de inchisoare cu executarea pedepsei pentru savarsirea infractiunii de santaj, insa liderul PP-DD a facut apel. UPDATE Dan Diaconescu a ajuns miercuri la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat. El se va afla 30 de zile in carantina.

Dan Diaconescu, condamnat definitiv la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Actualizare 14:21 Dan Diaconescu, scos cu catuse din casa de politisti Dan Diaconescu a fost scos din casa cu catuse la maini de catre politisti, in urma cu putin timp. Fondatorul OTV a fost urcat in masina Politiei, urmand sa fie dus la penitenciarul Rahova. ------ * Daniel Fenechiu: Nu o sa ma dezic niciodata de Dan Diaconescu.

DAN DIACONESCU: 5 ani si 6 luni de inchisoare cu EXECUTARE

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv, astazi, de Curtea de Apel Bucuresti, la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru santajarea lui Ion Mot, fost primar al comunei aradene Zarand, precum si a omului de afaceri Paul Petru Tardea.

Dan Diaconescu a fost condamnat. Puscarie grea pentru santajistul de presa

Fondatorul televiziunii OTV si al Partidului Poporului, Dan Diaconescu, a ajuns dupa gratii, dupa ce a fost condamnat definitiv la 5 ani si 6 luni de inchisoare, pentru santaj. Cand se va libera, Diaconescu va fi obligat sa stea 5 ani departe de jurnalism.

Radu Banciu: Dan Diaconescu, dintr-un simplu semi-analfabet, a ajuns unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. De asta nu ai nevoie de nicio explicatie sa-l inchizi pentru eternitate (VIDEO)

Radu Banciu spune ca pedeaspa primita de Dan Diaconescu in dosarul de santaj este una mare, in raport cu alte condamnari ale unor politicieni acuzati de fapte mult mai grave. Astazi am avut de-a face cu o.

Mircea Badea: Sentinta lui Dan Diaconescu e odioasa din multe puncte de vedere

Sentinta primita miercuri de Dan Diaconescu - ca dupa cei cinci ani si jumatate de inchisoare, sa nu-si mai practice meseria de jurnalist - este una odioasa, apreciaza Mircea Badea, care adauga ca este.

DOSAR Fauritori ai presei romanesti, dupa gratii. Dan Diaconescu intregeste lista magnatilor media ajunsi in inchisoare sau arest

Omul de televiziune ajuns politician Dan Diaconescu este ultimul din lunga serie a fauritorilor mai mici sau mai mari de presa care au ajuns dupa gratii in ultimii ani, situatie ce coincide, in multe cazuri, cu inchiderea sau intrarea in insolventa a multor companii care au facut istorie pe piata media autohtona. Alti patroni, mai tineri sau mai batrani, au la randul lor probleme incipiente cu justitia. Putine au ramas institutiile mari de presa centrala care au scapat, cel putin pana acum, de vartejul procurorilor. Care e situatia marilor trusturi de presa si a fondatorilor lor acum?.

Sfarsitul unei epoci: Cum a ajuns Dan Diaconescu de la otevizarea Romaniei, direct la inchisoare (VIDEO)

Cu OTV a facut istorie, chiar daca nu de cea mai buna calitate. Si tot OTV i-a adus decaderea. De-a lungul timpului, Dan Diaconescu a devenit un fenomen. S-a vorbit inclusiv de Otevizarea Romaniei. Adica manele,.

Dan Diaconescu, aruncat 5 ani si jumatate la tomberon

Pe langa condamnarea la inchisoare cu executare, lui Dan Diaconescu i s-a interzis si desfasurarea oricarei activitati in mass-media pe o perioada de cinci ani dupa executarea pedepsei principale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )