Libnet.ro
UNICEF

10:45

Radu Banciu: Dan Diaconescu, dintr-un simplu semi-analfabet, a ajuns unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. De asta nu ai nevoie de nicio explicatie sa-l inchizi pentru eternitate (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Dan Diaconescu, dintr-un simplu semi-analfabet, a ajuns unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. De asta nu ai nevoie de nicio explicatie sa-l inchizi pentru eternitate (VIDEO)

Radu Banciu spune ca pedeaspa primita de Dan Diaconescu in dosarul de santaj este una mare, in raport cu alte condamnari ale unor politicieni acuzati de fapte mult mai grave. Astazi am avut de-a face cu o. continuă pe B1

Radu Banciu: Cristi Borcea traia in niste jenante conditii de lux in peniteciar. O ducea net mai bine decat orice om simplu din Romania (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre ancheta demarata de Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP), care a identificat o serie de nereguli la.

UPDATE VIDEO Dan Diaconescu, condamnat la 5 ani si sase luni de inchisoare cu executare si incarcerat la Rahova: Aveam discurs pregatit pentru achitare/ Romanii nu mai au incredere in justitie, eu nici atat

Dan Diaconescu a fost condamnat miercuri de catre Curtea de Apel Bucuresti la 5 ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de santaj. Decizia este definitiva. Judecatoria Sectorului 1 il condamnase pe Dan Diaconescu la trei de ani de inchisoare cu executarea pedepsei pentru savarsirea infractiunii de santaj, insa liderul PP-DD a facut apel. UPDATE Dan Diaconescu a ajuns miercuri la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat. El se va afla 30 de zile in carantina.

Radu Banciu, despre ora de religie: Lasati-ne dracului in pace! Ne inchinam toata ziua ca niste tantalai! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, despre ora de religie in scoli. Moderatorul emisiunii Lumea lui Banciu este de parere ca fiecare este liber sa aleaga in privinta acestui subiect. El a avut o.

Dan Diaconescu, condamnat definitiv la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Actualizare 14:21 Dan Diaconescu, scos cu catuse din casa de politisti Dan Diaconescu a fost scos din casa cu catuse la maini de catre politisti, in urma cu putin timp. Fondatorul OTV a fost urcat in masina Politiei, urmand sa fie dus la penitenciarul Rahova. ------ * Daniel Fenechiu: Nu o sa ma dezic niciodata de Dan Diaconescu.

Radu Banciu: Ion Iliescu a fost cel care a si bulanit-o si impuscat-o pe coana Leana (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, despre Ion Iliescu, care a implinit varsta de 85 de ani. El a rememorat episoade din perioada ceausista, cand Iliescu, apropiat al familiei fostului dictator, isi petrecea.

Radu Banciu, despre ziua lui Ion Iliescu: Va veni si un 3 martie linistitor, insa maine va fi unul imposibil de rumegat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni seara, despre faptul ca premierul Victor Ponta i-a urat, luni, La multi ani! lui Ion Iliescu, cu o zi in avans. Victor Ponta s-a grabit sa ii spuna primul la multi ani lui.

DAN DIACONESCU: 5 ani si 6 luni de inchisoare cu EXECUTARE

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv, astazi, de Curtea de Apel Bucuresti, la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru santajarea lui Ion Mot, fost primar al comunei aradene Zarand, precum si a omului de afaceri Paul Petru Tardea.

Dan Diaconescu a fost condamnat. Puscarie grea pentru santajistul de presa

Fondatorul televiziunii OTV si al Partidului Poporului, Dan Diaconescu, a ajuns dupa gratii, dupa ce a fost condamnat definitiv la 5 ani si 6 luni de inchisoare, pentru santaj. Cand se va libera, Diaconescu va fi obligat sa stea 5 ani departe de jurnalism.

Sinteza zilei: Gravitatea faptei lui Dan Diaconescu, din perspectiva justitiei din Romania

Mihai Gadea a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, despre condamnarea lui Dan Diaconescu la 5 ani si jumatate de inchisoare cu executare, la care se adauga alti cinci ani in care i se.

Mircea Badea: Sentinta lui Dan Diaconescu e odioasa din multe puncte de vedere

Sentinta primita miercuri de Dan Diaconescu - ca dupa cei cinci ani si jumatate de inchisoare, sa nu-si mai practice meseria de jurnalist - este una odioasa, apreciaza Mircea Badea, care adauga ca este.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )